Elképzelhető, hogy a jövőben Magyarországon (és Nyugat-Európában) olyan állapotok lesznek, mint a dél-afrikai apartheid alatt?
Nem.
Dél-Afrikában a fehér gazdag kisebbség erőszakkal hajtotta uralma alá a feketéket és vette el tőlük a saját országukat. Magyarország ezer éve is azoké volt akik most élnek rajta.
Nyugat Európának lőttek.
Tegnap voltam kint Londonban, fehér ember ott már nincs is.
Imádom az ilyen válaszokat mint a 2-es :D
Rómára is azt mondták, hogy nincs már fehér ember, nem rég voltam, alig láttam niggát :D
Ha a gettóba mész persze, hogy nem látsz fehér embert. Menj itthon is a Népszínház utcában, te leszel kb. az egyetlen fehér. Tehát: Budapesten már alig van fehér ember.
Én meg azt bírom, amikor kétségbeesett elkezdik nekem megmagyarázni a nyilvánvalót.
Nem egy utcáról beszélek te szerencsétlen...
Legközelebb pedig tegyél "XD" jelet is, mert akkor még jobb lesz....
A fehér emberek ki vannak szorulva vidékre.
Milyen érvekre? Te sem érveltél. Beböfögted, hogy Londonban már alig van fehér ember. Semmi érv, semmi bizonyíték. Csak a hülyeség. Az egyik rokonom heti szinten jár Szerbiába.
A kormány azt mondja, hogy ezerszámra vannak a migrik a határ túloldalán. Ez sem igaz, egyel sem találkozik soha.
Na, ennyire érvelsz te is.
Attól függetlenül, hogy egy putri az egész, egész sok fehér ember van.
https://www.youtube.com/watch?v=8Fj_0f4Lp9k
Szóval megdőlt az állításod egy egyszerű Youtube videóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!