Miért volna jó ha Magyarországra jöhetnének élni afrikai migránsok?
Jav...
Miért nem ott segít ahol élnek?
Basszus, szerintem ember nincs aki ezt szeretné. Te ismersz egy embert is aki kijelenti, hogy: "igen, szeretném, hogy afrikai tanulatlan migránsok jöjjenek az országba".
Én még nem hallottam soha senkitől ilyet...
Valószínűleg egyszer teljesen lakhatatlan lesz az afrikai kontinens a globális felmelegedés miatt.
Ennek nyilván nem örül senki,viszont megoldani sem akarja senki a problémát,mert mindenkit csak a pénz érdekel,a környezeti károk nem.
1. A Fideszes propaganda lényege, hogy ezzel a lényegtelen kérdéssel foglalkozzunk, ahelyett hogy "ezek lopnak". Számunkra azért lényegtelen, mert IDE nem nagyon akarnak jönni, ha és amíg mehetnek tovább is.
2. Jogállamok betartják a jogot. Tehát nem azért fogadnak be menekülteket, mert az "jó" volna, hanem mert erkölcsi indíttatásból aláírtak menekültügyi egyezményeket, amik nem migránsok, hanem menekültek befogadásáról szólnak. Az, hogy minálunk úgy megy a dolog, hogy kiteszünk egy konténert, ahol napi 1-10 ember ügyét bíráják el naponta, a többieket meg illegálisnak nyilvánítjuk érdemi vizsgálat nélkül, nem jogszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!