Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne arra lehetőség,...

Nem lenne arra lehetőség, hogy az EP ciklus közben kormányváltást javasoljon Magyarországnak?

Figyelt kérdés

2019. márc. 31. 14:20
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nananana, rég eltértünk a tárgytól srácok. Szerintem ezt itt be is fejezhetjük, mivel megkaptam a kérdésemre a választ.
2019. márc. 31. 19:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem könnyebb lenne nyílt lapokkal beszélni, akkor hasznosabb válaszokat tudnánk adni.

Konkrétan mit értesz a "te fajtád", a "ti fajtátok" alatt és mit értsünk a " nemzetközi" alatt.

Az EP ciklus már nincs "közben", vége van, választási időszak van. Még ha lenne is jogi lehetőség kormányváltást javasolni, már nem lenne aktuális.

Ettől függetlenül a kormányváltás a hazai választásokra tartozik. Az EPnek semmi köze hozzá.

2019. márc. 31. 19:35
 23/25 anonim ***** válasza:

" A ti fajtátok, ... a te fajtád..."

Normális vagy te egyáltalán?

Milyen a mi, vagy az én fajtám?

Egyébként ebbe a "fajta mániába" már nagyobb ember is belebukott, ezért javasolnám, hogy bármilyen kedvenc szóhasználatod, üdvös lenne leszokni róla!

De tudod mit? Játsszunk el a gondolattal!

Ha az én "fajtám" azzal lesz számodra "mindentudó", hogy alapvető dolgokkal tisztában van - veled ellentétben - akkor én vállalom, hogy az én fajtám nem a böszme bugrisok fajtája!

Éles vita?

Nos, én semmilyen vitára nem állok ki a te fajtáddal, mert

- nem vagy hozzá megfelelő szellemi partner

- nem lenne fair részemről a biztos győzelem tudatában veled nyelvelni.

Megfelelő színvonalú emberekkel szoktam vitázni - bár mi úgy tartjuk, hogy elbeszélgetünk a nézeteinkről- esetünkben nem kerül sor éles vitára, mert ezt meghagyjuk a te fajtádnak!

2019. márc. 31. 19:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Te nem tudod mit kívánsz.
2019. márc. 31. 23:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Az EU belügyekbe nem szólhat bele. Mikor megteszi, akkor azt hosszú vizsgálat, meg miegymás követi, meg előzi meg.

Ami nem tudja bizonyítani valaki tényszerűen, hogy a választás csalas volt, addig törvényes a kormány.

2006-ban, ezert is koppintottak a Fidesz orrára, mert már forradalmat akartak, az akkori kormány legálisan ült ott. És az EU mindig azt fogja támogatni, akit legálisan megválasztanak.

2019. ápr. 1. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!