30 év feletti gyermektelen nőként érdemes Magyarországon maradnom?
Lehet ezt csűrni csavarni, de életképtelen agyfas.ok vagytok.
Mindegy is. Bizonygassátok csak itt tovább egymásnak, a szánalmas életetek mentségeit. Léptem.
Ha tudsz, menj. Mérd fel, milyen nyelvtudással és szakmával hol tudsz boldogulni, stb.
Szerintem ez csak rosszabb lesz, pedig nem vagyok egy összeesküvéselmélet gyártó...
Tudatlan vagy utolsó. Van jobb és sokkal rosszabb nyugat európai ország mint Magyarország. A te fajtád csak sírni ríni tud, meg u.gatni a sok baromságot. K.rv@ra nem láttál te még a föci, meg töri atlaszon kívül, külföldi országot.
A valóság más egy kicsit, mint a demagóg dumád. Gyere ki velem, és megmutatom, hogy mi a valóság, aztán se.g.g.elsz majd hazagelé meglásd.
Szerintem meg tanulhat belőle, ha akar.
Tudod turistaként, meg munkaút alkalmával elmenni valahová, az egy kicsit más, mint ott élni és megtapasztalni, a neked járó orvosi ellátást, kaját venni, közlekedni, lakni, kapcsolatot alakítani.
Általános élhetőség szempontjából Magyarország, rossz helyen.
És ahogy mondod, kinek mi a megfelelő,de ez nem homályos
megfogalmazás részemről. Majd ő eldönti. Ami engem zavar az az, hogy mindig megjelennek egy-egy ilyen kérdésnél, a hazájukat lehúzó károgók.
És ha megnézed, itt a károgáson kívül nem is volt más vélemény.
Csak ez megy sz ar, sz ar, sz ar, soseleszjobbmennyélkimerazjobb.
Hát nem jobb. Szerintem. És ezen nem változtat a károgás, ha hidegen hagy téged, ha nem.
"Általános élhetőség szempontjából Magyarország, rossz helyen."
Akarom mondani: nincs rossz helyzetben.
18# családja lehet az embernek gyerek nélkül is.
A férjed/feleséged, szüleid, testvéreid is a családod. De van akinek a hàziàllatai vagy a barátai, szomszédai is gyakorlatilag a család kategóriába esnek.
Sok ember nem szereti a gyerekeket, nem vágyik rájuk. Különbözőek vagyunk, nem kell mindenkinek gyereket vállalni. Anélkül is lehet teljes az életed.
Egyik ismerősöm pl hatalmas utazó, idén eddig 10 országban volt munka mellett. Folyamatosan a következő utatazàsàt tervezi, ezt szereti csinálni. Egy gyerek szerinte visszafognà, nem vágyik rá. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!