Rossz lenne, ha a DK kormànyozna 2022-től?
"de az első 1998-2002 között volt, tehàt Orbàn Viktor is megkapta a màsodik lehetőséget 2010-ben, és azóta ő van.
Gyurcsàny Ferenc miért nem kaphatna mégegy lehetőséget?"
Amúgy megkaphatta, csak választásokat kellene nyerni, ha közte és Orbán Viktor között dőlne el, akkor ellenzèkikènt inkább Magyar Kètfarkù Kutya Pàrtra szavazok, mert nekik legalább több a hasznuk.
Amúgy nézd meg a választási eredményeket és rájössz. 2002-ben úgy vesztett a Fidesz, hogy több,mint 2,3 millióan szavaztak rá, Gyurcsány úgy vesztett tavaly, hogy 3 százezeren szavaztak a Dk-ra. Remélem érzed a különbséget
Kedves kérdező, valszeg kb 16 körül lehetsz. Felmentelek egy buta kérdés terhe alól, mert akkor még kisiskolás voltál, amikor Gyúrcsótány volt.
A kérdésedre a válasz: igen, katasztrófa lenne. Igazi katasztrófa. Szerinted miért pont a kígyó a legútáltabb politikus?
Isten óvja Magyarországot ettől..
Szerencsére semmi realitása nincs, Gyurcsány-t MO 70-80%-a megveti.
Nem vagyok 16 éves, és nem is értek a politikàhoz. De ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek.
De mint mondtam, jó lesz nektek a Fidesz vagy 2-3 ciklusig. Szerencsére én el tudok menni innen külföldre, szóval engem nem zavar.
Az viszont igen, hogy az egyik csalàdtagom agyàt kimosta a Fidesz a migrànspolitikàval. Akkor is mondom, hogy szàzszor inkàbb a DK mint a Fidesz, mert a Fideszben csak rosszat làtok. Ez a véleményem.
Tudod nem az a baj, hogy kérdezel. Az a baj, hogy meg vagy győződve arról, hogy melyik válasz helyes é melyik nem, már előre. Hogy nincs TUDÁSOD arról amit kérdezel, holott itt vagy, használod az internetet és millió lehetőséged lenne megimerni a valóságot - de nem is akarod.
Jössza szöveggel, hogy az ismerősödnek átmosták az agyát, holott te vagy az akinek fogalma sincsen a valóságról, ő meg valószínűleg tudja, hogy mi van, mi volt és abből hogy mi várható.
Tanulj! használd az internetet amire való - információ szerzésre. ne higgy sem nekem, sem másnak! Olvasd el az akkori történéseket, nézd meg milyen törvényeket hoztak, milyen gazdasági adatok voltak, kinek és mit hazudtak! Informálódj, legyen tudásod. Anélkül máshol sem mész semmire!
Utolsóval teljesen egyet értek, neked pedig még egy híres Gyúrcsótány mondás:
"El lehet innen menni, tessék ..."
Mivel megéltem a Gyurcsány korszakot, van összehasonlítási alapom. Nemcsak a saját bőrömön tapasztaltam eredményét, hanem az országon is láttam az ámokfutásának eredményeit. Akkora demokrata volt, hogy leszart mindenkit. A gazdák hónapokig demonstráltak hiába a Hősök Terén. Inkább kitiltatta a traktorokat a fővárosból. De a vasutasoknak tett ígéreteit sem tartotta be... Azok is feleslegesen sztrájkoltak. Volt, hogy a Bkv buszsofőrök nem voltak hajlandók kimenni a balesetveszélyes buszokkal. Mit tett? Sztrájktörőket alkalmazott.
2006 okt 23-ra most nem térek ki...
De azt is megcsinálta, hogy a vállalkozóknak az Áfa visszatérítést hónapokig nem fizette ki.,,, Szóval.... Príma kis demokrácia volt...Ja??? És olyan pénzügyminisztere volt, aki ellen azért nem indítottak elhárást adócsalásért, mert az addigra elévült....
"Akkor is mondom, hogy szàzszor inkàbb a DK mint a Fidesz, mert a Fideszben csak rosszat làtok. Ez a véleményem."
Egyetlen kérdésem lenne, hogy miben?
Erre az egy dologra egyszer sem tértél ki. Mitől lesz jobb az országnak, ha DK lesz a kormányzó párt?
"Erre az egy dologra egyszer sem tértél ki. Mitől lesz jobb az országnak, ha DK lesz a kormányzó párt?"
Jobban fognak kígyózni a kígyók a prímszámokkal! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!