Rossz lenne, ha a DK kormànyozna 2022-től?
A vakok és gyengénlátók vajon hány %-a választaná meg saját, intézeti buszsofőrnek azt a gyengénlátó társukat, akinek a jogosítványát már rég bevonták a fogyatékából elkövetett sok balesete miatt? Hány % hajlandó lenne mögé felülni a buszra a péntek délutáni csúcsban?
Nem mindegy? Úgysem látják, hogy vezet!
Te amúgy hány évesek vagy? Nem lehetsz túl idős szerintem, hogy te jobb időknek érezted azt amikor az a pszichopata kormányzott. Akár tetszik akár nem, de a Fidesz éra jobb, mint a Gyurcsányé anno volt. Elhiszem, hogy kormányvaltast akarsz, de nem szabad örültek helyére még nagyobb őrültet tenni. Az a fickó egyértelműen nem százas. Szóval el kéne ezt a "második esély" dolgot felejteni.
Én hiszek abban hogy egy ember meg tud változni, de Gyurcsány pont nem az az ember, mivel nincsenek érzései.
24!
Tévedsz, kedves barátom és nézz utána ennek a válság dolognak! Mivel én szedem rendesen a Cavintonomat, ezért jól emlékszem, hogy 2008 augusztusában a fidesz, szinte hetente szóllította fel Gyurcsányt, hogy készüljön fel a válságra! A böszme ezt a figyelmeztetést azzal seperte le, hogy a magyar gazdaság USA függősége elemyésző. A V4 többi tagállama fel is készült, ahogy tudott, nem is fogtak padlót. (Még a románok sem!)
"Gyurcsány volt az egyetlen olyan miniszterelnök, aki annyira rossz volt hogy még saját magát sem tartotta rá alkalmasnak és lemondott. Nincs nála rosszabb, alkalmatlanabb ember."
Azóta meggondolta magát és lemondott. AZt mondta legutóbb hogy jó miniszterelnök lenne. Erre mit lépsz?
Öndicséret büdös!
Aztán meg lehet, hogy tényleg jó miniszterelnök lenne, jó a mostani EU kormányzatnak, akik imádják a migránsokat, és GyF sebtében lebontaná a kerítést.
Így aztán szanaszét pukkannának a migránsok, pusztán azért, mert utálják a pörköltöt, vagy tévedésből a gatyamadzag helyett a kioldózsinórt húznák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!