Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rossz lenne, ha a DK kormànyoz...

Rossz lenne, ha a DK kormànyozna 2022-től?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért gondoljàk egyesek azt, hogy Gyurcsàny Ferenc rosszabb lenne mimiszterelnöknek, mint Orbàn Viktor.
2019. márc. 26. 23:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
96%

"Azért mondott le, mert orszàgos zavargàsok voltak a félreértett öszödi beszéd miatt."

Az őszödi beszéd tökéletesen világos és érthető, nincs benne mit félreérteni. Csak ti próbáljátok meg másnak beállítani mint ami.

Mellesleg ha már annyi történelmi ismereted sincsen, akkor nem csoda ha hülyeségeket írsz. Az őszödi beszéd 2006-ban hangzott el a választások után, szeptemberben került nyilvánosságra és közvetlenül utána voltak a zavargások. Amiknek semmiféle következménye nem lett a kormányra nézve. Gyurcsányod 2009-ben mondott le, amikor a válság és a rossz kormányzás következménye már a kormány bukása lett volna.

2019. márc. 26. 23:49
 12/40 A kérdező kommentje:

Nem a Gyurcsànyom, én nem vagyok egyik pàrtnak sem a szimpatizànsa, de örülnék a kormànyvàltàsnak.

De ha így àll a helyzet, akkor marad a Fidesz uralom

2019. márc. 26. 23:49
 13/40 anonim ***** válasza:
95%

"Nem a Gyurcsànyom, én nem vagyok egyik pàrtnak sem a szimpatizànsa, de örülnék a kormànyvàltàsnak."

Akkor minek pártolod ennyire? Kormányváltásnak meg sokan örülnének, de nem minden áron.....

2019. márc. 26. 23:52
 14/40 anonim ***** válasza:
92%
Szocik komcsik balosok külföld bérencei fanatizált elégedetlenkedők . Ez volt m8ndig . Az fáj nekik hogy a Rákosi Kádár terror sem az utána lévő lazulás nem tévesztette meg az emverek nagy 5át . Komcsik brancsa jól élt szűk körben , a többi hajtott egyre kevesebbért többet . Semmi jót nem adtak a középszintnek sem az alul lemaradóknak .Nem fognak , a baloldal a fottadalmi eszme a rend ellen megy , terrorcsoportok európai sejtjei tevékenységei ezt az ideológiát viszik . Olvass történelmet . Fidesz és csapata sem fain társaság sok mindenben tré , de nincs hasznosabb tőlük , balon sosem szélső jobb meg mese habbal szint .
2019. márc. 26. 23:59
 15/40 anonim ***** válasza:
Nekem aztán nem.
2019. márc. 27. 00:09
 16/40 A kérdező kommentje:

13-as:

Az ilyenek miatt marad majd a Fidesz még vagy 3 ciklust, mint amilyen te vagy.

Nem pàrtolom, csak felvetettem egy alternatívàt. Vona tàvozàsàval Gyurcsànynàl jobbat nem làtok, de ez az én véleményem.

2019. márc. 27. 00:16
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Vona távozása után a legjobb a Gyurcsány távozása lenne, meg mellette másoké is.

Jöhetne már egy rendes, egy hiteles ellenzék, akikre szavazni is lehetne, akikben meg lehetne bízni.

2019. márc. 27. 02:18
 18/40 A kérdező kommentje:

Jah, hiteles ellenzék :D

Ha jönne is olyan, azt fel kellene építeni, addig még vagy 3-4 ciklust marad nektek a Fidesz.

2019. márc. 27. 06:36
 19/40 anonim ***** válasza:
12%

"Vona távozása után a legjobb a Gyurcsány távozása lenne, meg mellette másoké is. Jöhetne már egy rendes, egy hiteles ellenzék, akikre szavazni is lehetne, akikben meg lehetne bízni."

Az a helyzet, hogy ilyen nem lehetséges, ugyanis bárkit tönkre lehet tenni. Ott volt az Iwiw alapítója, Várady Zsolt, akire azzal szállt rá a Fidesz, hogy főiskolán elszívott pár spanglit. Tessék, ennyi elég ahhoz, hogy a nyuggerek meggyűlöljenek és ne szavazzanak rád. De Vona a tökéletes példa, hogy milyen gyűlölethadjáratot lehet indítani valaki ellen.

2019. márc. 27. 06:52
 20/40 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Azért mondott le, mert orszàgos zavargàsok voltak a félreértett öszödi beszéd miatt."

Azért mondott le 2009-ben, mert 2006-ban zavargások voltak? Mesélj még!

2019. márc. 27. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!