Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pocs janos miert nem mond le...

Pocs janos miert nem mond le azutan hogy kikerult a video ahol egy roma sracra kb razarja ragyujtja a kukat? Jobb helyeken az ilyenek nem mradnak pozicioban.

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Na az meg a másik fele... Nem értem, hogy mi probléma lenne egy karlendítéssel. Nehogy már az legyen égő, amikor ..zik házasodhatnak. Még amikor fiatal voltam és mentem a Becsület Napjára én is karlendítettem a rendőrüknek és az egyik viszonozta :). Nem lett semmi következménye, sőt még örült is neki...
2019. márc. 23. 23:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Ellenzékiként sokkal inkább eltudnám fogadni a fideszt ha biztos fölényük birtokában a szennylapok mint riposzt origó vagy figyelő nem gyártaná a kamu lejárató karakter gyilkos cikkeket. Hiába mondja persze ki a bíróság hogy nagy részt alaptalanok a céljukat elérik vele.
2019. márc. 23. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen.. Amúgy én is hasonlóan állok a Fideszhez. Sokkal jobbra vagyok tőlük, de pontosan tisztába vagyok több dologgal is. Vagyis pusztán ha egy olyan erő hatalomra kerülne, ami nekem tetszik, akkor az azonnali izolálást jelentene, vagyis addig, amíg a Fidesznek meg van a képessége arra, hogy büntetlenül oldjon meg olyan dolgokat, ami fontos lehet, addig tegye meg. Ahogy értelmezem, nekünk arra kell törekedni, hogy annyi erő legyen, hogy ha a Fideszt külső erők távolítják el, akkor nekünk kell a második legnagyobb erőnek lenni, ergo garantálni kell, hogy ha a liberálisok kívülről beavatkozzanak az magától értetődően azt eredményezze, hogy itt egy sokkal jobboldalibb kormány kerüljön hatalomra. Addig amíg ez nem történik meg addig hagyni kell, hogy a Fidesz az olyan intézkedéseket véghez tudja vinni, amit mi sokkal nagyobb büntetés árán tudnánk csak megtenni. Gyakorlatilag azt kell elérni, hogy egy igen velős része annak, ami fontos már meglegyen addigra, mire a nyugati liberálisok sikeresen le tudják váltani a kormányt és akkor se az övéik kerüljenek pozícióba, hanem a mieink, akiknek remélhetőleg addigra kevesebb feladatuk lesz már.
2019. márc. 24. 00:14
 14/16 A kérdező kommentje:

Nehéz évek ezek sajnos de talán megéri várni és előbb utóbb vége lesz annak ami van.

Mondjuk nekem ez az Andy Vajna ügy is azt mutatta meg hogy ezek még egymást sem tisztelik. Szegény Andy alig hogy átment az örök filmvásznakra egyből beültettek egy Mészáros közeli fickót a TV2-höz pl. Megnézném mi lesz egyszer elfogy az EU-s pénz és egymásnak kell majd esniük...:) Na de az is szép lesz majd amikor elveszti egy napon az irányítást Viktor mert ennyi kapzsi hatalom éhes embert nehéz lesz féken tartani. Néha meg is lep hogy mennyire Viktor kezében van az irányítás minden téren.

2019. márc. 24. 00:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Amúgy nála szerintem már kezdenek kialakulni bajok, nem tudom, meddig lesz, de megnéztem a sajtótájékoztatóját és ott, ahol egy újságíró feltett mondjuk egyszerre 3 kérdést és ő válaszolt, lehetett hallani, hogy a kollégái segítik ki, miután válaszolt az egyik kérdésre, hogy mi volt a többi... Abban sem vagyok biztos, hogy Lázár elintézése az ő erejéből történt meg, mert finoman szólva látványosan elkezdett a fejére nőni. Nem vagyok benne biztos, hogy sokáig fogja tudni ezt a fajta munkát folytatni.

Amúgy a rendszerváltáskor sem volt jó vége annak, hogy sok hataloméhes ember rászabadult mindenre. Ez a kedvenc témábavágó videom a 90'-ből: https://www.youtube.com/watch?v=FrLaaohvDn0&t=977s

2019. márc. 24. 00:40
 16/16 anonim válasza:
A video 2008-ban készült. A roma férfi Pócs János barátja volt aki már meghalt (nem tűz általi halált halt), a roma férfi kérte hogy viccnek szánva készítsék el a videot hogy a társainak megmutassa a roma.
2019. aug. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!