Pocs janos miert nem mond le azutan hogy kikerult a video ahol egy roma sracra kb razarja ragyujtja a kukat? Jobb helyeken az ilyenek nem mradnak pozicioban.
Nem kuka, kazán.
Ez már volt vagy tíz éve is.
Megtaláltam a videot, meg is néztem, de arra jutottam, hogy ez egy vicc video, valószínűleg még ki sem rúgták a srácot, már ha egyáltalán tényleg ivott. Teszem hozzá, ha én inni próbálnék a munkahelyemen, akkor megb..sznának anyám hátán.Azonnal behívna a HR, vennének tőlem vért a szomszédos épületben + szonda, aztán elém raknák a szerződést, amit aláírtam, és amiben benne van, hogy milyen állapotban kell megjelennem a munkahelyen. A videon az is látszik, hogy nyilván nem akarja Pócs rágyújtani a kemencét és az ott ücsörgő csávó sem épp úgy viselkedik, mint aki az életéért küzd.
Hogy nagy suttyó -e? Talán az, de akkor is őt választották a helyiek és ha ez kilövi náluk a biztosítékot, akkor legközelebb nyilván nem őt fogják. Mindenesetre hozzáfűzöm, hogy ha engem kapnának el piálással munka közben, akkor kimondottan örülnék annak, ha egy kemencés poénnal oldanák meg -a helyett, hogy kirúgnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!