Miért jó az embereknek leélni az életüket acsarkodva, siránkozva, hazuzdozva?
szerintem nem jó kategóriába tetted a kérdést: önismereti, vagy emberek kat.-ba kellene Ezért értette MINDENKI félre (rajtam kívül, 3-as vagyok:) Ugyanis ezek az emberek nem csak az (aktuális) kormányt szidják, hanem a szomszédot, anyóst, éghajlatot, boltost, sofőrt, mindenkit, akit érnek - oka, hogy nincsenek tisztába létükkel, szerepükkel és feladataikkal, önismeretük NULLA. Boldogtalanságot okoz és keserűséget - és ebből kiindulva testi tüneteket, betegséget. Hozzátartozó kérdés, hogy mi akkor a boldog élet? szerintem minél mélyebbre jutni a megismerésben és azt kifejezni- ehhez gyakorolni kell valamilyen kifejezés-technikát is -
Azok, akik szidnak mindenkit keserűen leginkább itt akadtak el: ezt gyerekkortól egész életen át kellene gyakorolni - írni, rajzolni, faragni, színjátszani, zenélni, énekelni. Ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!