Miért jó az embereknek leélni az életüket acsarkodva, siránkozva, hazuzdozva?
Nem "jó" ez, és egy szellemi sötétségből fakadó tehetetlenség miatt van. Mindenben(!) amit tapasztalok, abban jelen vagyok, sőt mondjuk ki: teremtőlegesen jelen vagyok. Ezt fontos lenne megérteni, mert ennek hiánya miatt ezt átalussza az ember, és állandóan azt érzi, zsinóron rángatják az események, történések, dolgok, emberek, tanárok, nevelők, politikusok, főnökök, szomszédok mint marionett-bábút.
"Ember vigyázz, figyeld meg jól világod:
ez volt a múlt, emez a vad jelen, -
hordozd szivedben. Éld e rossz világot
és mindig tudd, hogy mit kell tenned érte,
hogy más legyen." (Radnóti Miklós)
Ha valaki jobban belemélyed a politikába, az biztos, hogy megmèrgezi a lelkèt.
Neked miért jó az ellenzèkiekkel foglalkozni és kérdéseket kiìrni róluk? Miért nem foglalkozol inkább valami értelmes dologgal?
Nem tűnik túl boldog dolognak ez sem, amit te csinálsz.
A hazudozás nem azt jelenti, hogy megírják az igazságot a fideszes politikusokról.
Amiket pedig művelnek, az szerintem minden jóérzésű, lelkiismerettel rendelkező emberben rossz érzéseket kelt. Ez ellen nem lehet közönybe menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!