Téged ért már valamilyen hátrány a munkahelyen amiatt, hogy nem a Fideszt pártolod?
Munkahelyen nem volt ebből probléma, még akkor sem, mikor állami cégnél dolgoztam.
De a volt anyósom esküdt ellensége lettem, mikor kiderült, hogy más pártra szavaztam.
Közszférában dolgozom, de nagyobb bajom lenne, ha fideszes lennék. Itt mindenki utálja őket, a főnökömmel együtt.
A volt munkahelyemen ért is hátrány amiatt, mert nem sztrájkoltam a fidesz ellen, de nem azért, mert annyira szeretném őket, csak szimplán nem értettem egyet a sztrájk-követelésekkel.
Engem igaz pont nem érdekel ilyen szinten a politika, de igazából egyik oldal sem különb.
Engem még sosem. Bár nagyon ritkán politizàlok, de a közösségi oldalakon van nyoma annak, hogy nem értek egyet a Fidesszel. Persze nem tolom éjjel - nappal ezt, de mondjuk évi 1-2 nyilvános poszton van politikai téren. Sosem ért miatta gond vagy megkülönböztetés.
Ahova nem vennènek fel vagy kirùgnànak ezért, ott nem is szeretnék dolgozni.
27# vagyok. Amúgy most hogy gondolkozok, valószínű minden munkatarsam ellenzéki vagy párt nélküli vagy nem érdekli a politika. Nem tudok olyat, aki nyíltan Fideszes lenne.
Családon belül igen, de munkahelyen nem
Nálunk a választások utáni hétfőn teljes apátia uralkodott, mindenki csak lézengett. Egyetlen mosolygós arcot sem lehetett látni.
A főnök ekkor behívatta a bandát, hozatott a boltból és mindenkinek kimért 1 dl. vörösbort. (Nálunk soha sincs piálás, ez alap!)
Az valamit dobott a hangulaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!