Miért nem tudja Orbán Viktor elfogadni, hogy nincs valódi támogatottsága?
9# te miről beszélsz? Az lenne a nagy segítség a fiataloknak, hogy egy szaros panel is 30-35 millió? Az a segítség, hogy vehetünk fel rá hitelt?
"Az ő idejükben kezdődött a nagy kivándorlás"
OK, tegyük fel Gyurcsányek miatt kezdődött. Eltelt 10 év, miért nem jönnek haza? Miért mennek folyamatosan el még mindig?
A fiatalok nagyon kis része támogatja a Fideszt.
Nem mondom, hogy az ellenzék jobb. De a fiataljaink nem kormánypàrtiak.
Ma hány fiatal hallgata Orbán beszédét? Nézd vissza, full nyuggerek voltak kint..
Egy panel nem 30-35 millió, vagy az valami luxuskégli.
Ja, ilyenkor nem baj, hogy felzárkózunk Európához, ugye? Ott mennyi a lakás? Tán 6 millió átszámítva?
Vagy csak a bérek nőjenek, de az ingatlanárak csökkenjenek, te ostoba?
Ettől az utolsó nagyon okostól kaphattam az alábbi privátot, mert nagyon bátor volt és csak így mert írni:
"Az MSZP idején válság volt te szerencsétlen.
Most is lesz és a fidesz is bele fog bukni.
Mivel támogatják a fiatalokat? Vegyenek fel több tíz millió hitelt és jó lesz?"
Nos, az illető látnok is.
Előre tudja, hogy válság lesz. Pénzügyi szakember, nyilván. Aki a drága szabadidejét a gyakorin tölti.
Ja, nem... csak egy fotelharcos. :)
Ha lenne is válság, biztos arról is Orbán tehetne, természetesen...
A hitelről: mégis ki és hol mondta, hogy kötelező felvenni???
Mindenki döntse el maga.
Ha nem tetszik, ne vegyél fel!
Én vettem, mert nem voltak gazdag szüleim. És fizetem, és lett egy házam. Varázslat! :O
Nem muszáj a belvárosban venni lakást, és nem csak Pest létezik!
Kicsit kintebb mész, ahol jó a levegő, még jó a közlekedés, és van egy pofás kis családi házad 8-10 millióból!
De azt se hiszem, hogy Pesten a 35 millió a normális és egy fiatal pár ennél olcsóbb lakásban nem tudja elkezdeni a közös életét.
De mint mondtam, nem vagyok fővárosi, mondjátok meg, ha ott ennyi a legalja, és tényleg nincs olcsóbb.
(Nem az V, VI, VII kerület érdekel, és nem 100 nm-es luxuskecó!)
Ja, most ugrik be, kollégám fia és a barátnője ősszel vettek lakást vmelyik lakótelepen, nem esküdnék meg rá, de olyan 13 milla rémlik.
Azér szr világ lehet a hírös nagy Butapesten, ha ősz óta ez a 13 milla felment 35-re.
Mondjátok meg, ilyen ostobáknak, mint az előző kommentelő, miért van szavazati joga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!