Miért nem tudja Orbán Viktor elfogadni, hogy nincs valódi támogatottsága?
"Pontosan ugyanaz a szitu, megvásárolt szavazatok, buszokon hordott szavazók, valódi bázis minimális."
Ez kb. akkora marhaság, mint ha azt mondanád, hogy a Barcelonának alig van párszáz szurkolólja, ezért a klub komoly pénzeket fizet azért, hogy teletöltse emberekkel a Nou Campot... :)
Kell a látszat, tudják este mutatni m1-en a vidékieknek, hogy a bölcs vezérre mennyien kíváncsiak voltak.
Vicces amúgy, néztem az elő közvetítést. Átlag életkor 65 körül volt. Pontosan kifejezi a fiatalok véleményét.
Nem vitatom a fidesz népszerűségèt, de a fiatalokè a jövő, ha ők nem hisznek a kormányban, akkor nem lesz hosszú életű az uralkodàs.
A fiatalok hisznek a kormányban, akármennyire fáj.
Soha ennyi fiatalokat segítő intézkedés nem volt.
A bérek mikor nőttek így?
Én 2004-ben érettségiztem, remélem még fiatalnak számítok a te szemeddel. De öregnek biztos nem.
Nem dolgozom 30 éve, de azért van már némi tapasztalatom. MSZP idején nekem nem nőtt a bérem, vagy csak látszat 1-2%-kal szúrták ki a szemünket, és folyamatosan rettegtünk, hogy mikor szűnik meg a munkaviszonyunk.
-most szárnyal a cég, nem 1-2 éve, hanem már huzamosabb ideje. 5-10% közötti emeléseket kapunk, plusz bónuszt, és egyéb juttatásokat, hogy versenyképes maradjhon a cég a többi új vállalattal szemben.
Sorra épülnek az ipari parkok és óriásberuházások.
És még nem beszéltem a családos dolgokról, Gyurcsány, Bajnai, Medgyessy mikor adtak ekkora segítséget a gyerekvállaláshoz, házasodáshoz, építkezéshez, lakásvásárláshoz?
Sőt, módosítom: nem ekkora segítséget, hanem mikor adtak egyáltalán bármiféle segítséget a fiataloknak?
Az ő idejükben kezdődött a nagy kivándorlás.
Na ha ezek alapján nincs valódi támogatottsága a fiatalok körében, akkor nem tudom, mi kell valakinek, hogy lásson a szemével, ne csak nézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!