Miért tagadják sokan a globális felmelegedést?
Egész télen pulóverben jártam,a tavaszi kabátot is csak pár napra vettem fel.A tél gyakorlatilag eltűnt.10 fokok voltak egész februárban meg szerintem januárban is.Hó alig pár nap volt.Fehér karácsony utoljára 2009-ben volt.
Erre a jobboldali pártok azt mondják az egész csak kitaláció.
Ez pusztán politika (pedig pont nem politikai kérdés, de még azt is kényszeresen belelátják). Bármi mellett is áll ki más, azt elvből el kell utasítani, jelentéktelennek feltüntetni, és ócsárolni. Függetlenül, hogy épp mennyire csinálnak hülyét magukból.
Azért kíváncsi lennék, mi Áder János véleménye a cikkről. (neki azért elég komoly környezetvédelmi munkássága van)
Azért,mert önzőek.Csak a jelen és most számít.
Hangoztatják a család meg minden szentségét,közben tökre lesz@rják,hogy milyen jövője lesz az unokáinknak,leszármazottaiknak.
Ők most élnek,ez a lényeg.
Ezek szülik a gyereket a pénzért,támogatásokért,anyagi haszonért....
"És mit fogsz majd a hidegben enni?
A haszonnövények a melegben teremnek. Nem lesz gyümölcs, zöldség, kenyér a boltokban, max luxuscikként."
Csak mondom, hogy ez a kérdés máshogy is feltehető:
És mit fogsz enni, ha nem lesz hideg?
Miért is? Mert a kártevők nem pusztulnak el, ha egész télen alig vannak mínuszok, és egyre jobban elszaporodnak, ami kevesebb terméshez vezet. Akkor máris kevesebb a kaja.
"A kérdező kommentje:
A Fidesz.Most írt egy cikket a 888 hogy a felmelegedés csak kitaláció és politikai haszonszerzésből riogatnak vele a zöld pártok"
Ha ez valós is lenne akkor se a Fidesz állítja ezt, hanem ahogy leírtad a 888.hu írta..
"Csak mondom, hogy ez a kérdés máshogy is feltehető:"
Csak mondom, hogy ez a kérdés azért lett így feltéve, mert a kérdezőt nem zavarta a hideg.
#16 valós. És az egész cikkben ballibeznek. Szóval kormánypárti. Légy szíves ne gyere a nem igazi skóttal.
Már miért ne lenne kaja?
Majd bemegyek a teszkóba oszt veszek egy rúd parizert meg két és fél liter pepsi kólát.
Pont leszärom a globális felmelegítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!