Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem azt, hogy sok...

Miért érzem azt, hogy sok fideszes nem ért egyet a miniszterelnökkel?

Figyelt kérdés
Sokan nem értenek egyet, de nem akarnak mást mondani, még ha bele is kezdtek vmibe megváltoztatják.

2019. márc. 14. 07:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
az a helyzet, hogy én nagyon sok fideszest ismerek, és számomra úgy tűnik a beszélgetések alapján, hogy döntött többségük egyetért a miniszterelnökkel.
2019. márc. 14. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

"Szóval ezt a korrupciót én nem tudom hová tenni, nem látom, nem érzem, nem igazolja semmi."

Már maga Orbán is szorgalmaz lépéseket abba az irányba, hogy megszűnjenek a túlárazások és a lenyúlások (beismerés), de nyilván, csak alsóbb szinteken. Hiszen még a szenteknek is maguk felé hajlik a kezük, nemhogy azoknak, akik nem szentek. Az ember pedig gyarló, nem lesz szent. Nem is feltétlenül a jóindulat jele, hanem inkább érdeke, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Már túl sok egyre csak dráguló, vagy a drágasága ellenére is megbukó támogatott projekt volt és ez már sok szavazónak is feltűnt.

Azt is kijelentette Orbán (még 2010 előtt), hogy létre akar hozni egy nemzeti burzsoáziát. Mit ne mondjak, sikerült megoldani, mesterségesen. „Hát, ez van…”

2019. márc. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!