Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem azt, hogy sok...

Miért érzem azt, hogy sok fideszes nem ért egyet a miniszterelnökkel?

Figyelt kérdés
Sokan nem értenek egyet, de nem akarnak mást mondani, még ha bele is kezdtek vmibe megváltoztatják.

2019. márc. 14. 07:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%

szerintem csak beképzeled...

szalmabáboknak nincs saját gondolatuk, akaratuk, arra ott a bölcs vezér!

2019. márc. 14. 08:05
 2/12 anonim ***** válasza:
16%

Sokan nem értenek egyet vele - vagyis helyesebben, majdnem mindenkinek van valami olyan, amiben nem vagy nem teljesen ért egyet azzal, amit a kormány tesz - így tehát a miniszterelnökkel nem értenek egyet. Nincs véleményegység és nem felülről diktálja Orbán, hogy ki mit kell gondoljon, ez csak a ballibek gondolataiban létezik.

Valójában hatalmas párt, hatalmas támogatói körrel, ahol nagyon különböző emberek gondolatait próbálják képviselni úgy, hogy a lehető legtöbb dologban mindenkinek elfogadható kompromisszumos döntések legyenek. Az, hoyg nem szakad szét a párt,vagy nem tűnik el a tagsága, az nem azért van, mert mindenki mindenen egyetért a miniszterelnökkel, hanem mert elfogadható együtt az összes döntés intézkedés. Együtt, vagyis azokkal amikkel nem ért valaki egyet, még mindig összességében az az irány van, az történik, ami jó a támogatóiknak.

És nem igaz, hogy nem mondják ezt el az emberek, mert elmondják. Ha kellő számban mondják, akkor változik is amit addig a kormány, a fidesz csinálni akart. Sok vita van, csak a viták végén megegyeznek abban, hogy mi történjen és ezt elfogadják a támogatói.

2019. márc. 14. 08:06
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom. Én azt tapasztalom, hogy szerelmesek belé.
2019. márc. 14. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

#2: Onnét, hogy leírtad a "ballib" szót nem számítasz. Ne akarj gondolkodni, nem megy. Sajnálom, ez a véleményem. Mehet a törlés.

No de a kérdésre: nincs olyan, hogy fidesz, OV van. A többiek csak megélhetési bűnözők. Féltik a zsírosbödönkéjüket.

2019. márc. 14. 08:25
 5/12 anonim ***** válasza:
27%
Mert szeretnéd, ha így lenne. A valóság ezzel szemben az, hogy ha nem értenénk egyet vele, nem szavaznànk a fideszre.
2019. márc. 14. 08:38
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

"A valóság ezzel szemben az, hogy ha nem értenénk egyet vele, nem szavaznànk a fideszre."

Dehogynem, csak a többség kompromisszumot köt a saját elveivel. A korrupció rossz? Igen. De azt mondja megvéd minket Brüsszeltől? Akkor oké.

Ennyi a történet.

2019. márc. 14. 08:46
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Most például pozitív fejlemény:

"Kedden az Európai Parlament 12 fideszes képviselője közül 6-an is megszavazták azt a kemény hangú állásfoglalást, ami szerint Oroszország már nem tekinthető stratégiai partnernek, és az Európai Uniónak készen kell állnia újabb szankciók bevezetésére."

De ezt is valószínűleg egyeztették a kormányfővel. Idén is jön Putyin, biztos fog emiatt reklamálni és burkoltan fenyegetni, hacsak nem már vele is egyeztetésre került a dolog, hogy megszavazzuk, de továbbra is nyomulhattok, Putyin comrad.

2019. márc. 14. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

"Onnét, hogy leírtad a "ballib" szót nem számítasz. Ne akarj gondolkodni, nem megy. Sajnálom, ez a véleményem. Mehet a törlés."

Értem. Szóval TE a nagyon demokrata, nagyon liberális közlöd, hogy annak a véleménye nem számít ebben a kérdésben, akinek elvileg a gondolkodásmódjáról maga a kérdés szól. Aha.

Vagyis te kitalálsz valamit és az úgy van, csak mert neked nem tetszik, hogy valaki nem veled ért egyed.

Aztaaa

Ja, nem.

2019. márc. 14. 09:29
 9/12 anonim ***** válasza:
57%

Az hogy a Fidesz vezérelvű párt abból látszik, hogy Orbán van 30 éve hatalmon, akik máshogy vélekednek dolgokról azt leváltja, kicsinálja, eltávolítja vagy némaságba menekül. Ilyen Pokorni, Tölgyessy, most már Lázár János is. Nincsenek társadalmi viták egyes kérdésekről pl. a sajtójukban. Ha olvasod mint egy központi álláspont jelenik meg Orbán sugalmazása.

Például senkitől Fidesz oldalon nem hallottál még a foci támogatások és stadion építések káros voltáról. Mindenki kussol mert az Orbán Viktor hobbija.

De arról sem hogy azért nem kéne milliárdos támogatásokat nyernie Orbán családjának.

Ezek olyan oldal semleges kérdések ami minden embernél aki objektíven szemléli a közéletet ki kell hogy verjék a biztosítékot. Ameddig ez nincs addig szájbetömés van kinek mivel lehet betömni...

2019. márc. 14. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

"A korrupció rossz? Igen."

Számomra ez az általatok gyakran szajkózott korrupció megfoghatatlan. Persze számodra is, meg úgy nagyjából mindenki számára is, csak van, akinek ezt olyan jóleső érzés emlegetni, mert mást nem nagyon lehet, korábban volt a nácizás, az már visszahullt rátok, ez még egyeseknél jól hangzik.

Szóval ezt a korrupciót én nem tudom hová tenni, nem látom, nem érzem, nem igazolja semmi. Ugyanígy persze régen, más kormányok alatt sem éreztem belőle semmit, akár volt, akár nem. Szóval ez számomra nem kampánytéma. Amit látok és érzek és befolyásol a döntésemben, az az életszínvonalam javulása (és nem csak az enyém, nem vagyok vak) a jó kormányzati döntéseknek köszönhetően. És igen, az is, hogy nem nyalnak be csontig az uniónak, ahogy tették az elődeik, hanem kiállnak a MI érdekeinkért, akkor is, ha ezáltal sok kellemetlenséget okoznak maguknak. Nincs másik politikai erő a jelenlegi palettán, aki tudná mindezt hitelt érdemlően ígérni, úgyhz nem okoznak sok nehézséget egy-egy döntés előtt.

2019. márc. 14. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!