Fideszesek, ti választási csalásnak tartjátok azt mikor szavazatokért cserébe bármit ad egy párt, pénz, tüzifa, étel, közmunka stb? Ha nem akkor minek gondoljátok ezt?
Nem jó dolog ha egy párt ad valamit valakinek, de a szavazófülkébe senkivel nem mennek/mehetnek be. Így aztán hiába adnak valakinek X tál kaját vagy egyebet, a fülkében arra szavaz akire akar.
De elmondok valamit. Az ellenzéknek azt kéne felfognia végre hogy nem csalást kell kiáltani meg, lehülyéznie minden Fideszest, hanem elmenni szavazni másra. Értitek? Hiába a választási rendszer, ha többen szavaznak az ellenzékre, ők nyernek. Ilyen egyszerű. De amíg vagdalkoznak ők is maguk között...addig a Fidesz marad. Ilyen gyenge ellenzék mellett nem nehéz nyerni
"Hiába a választási rendszer, ha többen szavaznak az ellenzékre, ők nyernek. Ilyen egyszerű"
Megnézted, hogy hány% szavazott a fideszre és hány% ellenzéki pártokra?
valasztas.hu
12.
Megnéztem, nem indult Ellenzéki Pártok nevű párt a választáson.
A fidesz nevű az első, két és félszer annyi szavazattal, mint a második.
"Így aztán hiába adnak valakinek X tál kaját vagy egyebet, a fülkében arra szavaz akire akar."
"Ha nekem jönne valaki (de sajnos senki nem jött) hogy adna ezt vagy azt, ha erre vagy arra szavazok, akkor rábólintok, elfogadom és a szavazófülke magányában arra teszem a X-et akire akarom."
Látom többen is abban a tévhitben élnek, hogy ez így működik, az egyes emberek szavazatait kell ellenőrizni, de ez természetesen hülyeség. Egyszerűen ilyenkor az számít csak, hogy végül nyert-e a Fidesz az adott településen vagy nem. Ha nem, tudni fogja a helyi mindenható kiskirály, hogy melyik közösséget büntesse, senkit nem érdekel, hogy személy szerint közülük ki húzott be mást, megszívja mindenki, ők meg majd lejátsszák egymás között, hogy ki tett be a megállapodásnak, ez fentebbi szinteken senkit nem érdekel.
De, ezen kívül pedig igenis vannak úgymond nyílt szavazások is, pontosan ilyenről is szúrtam be fentebb cikket, videót!!!
"Megnéztem, nem indult Ellenzéki Pártok nevű párt a választáson.
A fidesz nevű az első, két és félszer annyi szavazattal, mint a második."
Valóban. A fidesz jól elosztott 1,5 millió szavazattal is 2/3-al kormányozhatna, hála a saját maga által írt választási törvénynek.
Nem ülhet a cigányvajda a szavazófülkében, miért hazudsz?
Voltam számlálóbiztos. Ha analfabéta jön, akkor két ellentétes párt megbízottjának kell bekísérni a fülkébe, ahol kinyilvánítja a szándékát, megmutatják neki, hogy hova kell tennie a jelet és ő sajátkezűleg teszi oda, ahova mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!