Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volt valaha ilyen rossz az...

Volt valaha ilyen rossz az egészségügy Magyarországon?

Figyelt kérdés

[link]

A Heim Pál kórházban nincs ágy a szülőnek, de még el sem fogadják amit egy egy ellenzéki párt adna. Mindenhol romos és lepusztult korhazak. Külföldi sztároknak kell adniuk pénzt mert látják a körülményeket és elszomorodnak.....

Lölő miért nem tud egy két kórházat támogatni peldamutataskepp? Nem jutna majdnem 400 milliárdból?

2019. márc. 4. 21:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
NA. ENNYIRE értelmesen és összeszedetten, ÉS NEM folyamatosan a szöveget olvasva Orbán király SOHA nem fog beszélni!
2019. márc. 4. 22:22
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom miért lettem lepontozva.Akkor szerintetet a középkorban jobb volt az egészségügy?
2019. márc. 4. 22:27
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

Lölő vagyona kb. 300 milliárd, ehhez képest éves szinten 1700-1800 milliárdot költ a magyar állam egészségügyre. (kétezres évek közepén ez az összeg 1200 milliárd volt, szóval kétlem, hogy akkoriban annyival jobb lett volna a helyzet)

Lehet meglep de nálunk szerencsésebb országokban is szoktak a sztárok jótékonykodni, ez semmit se mutat.

Az már érdekesebb dolog, hogy pártpolitikai hovatartozás miatt nem fogadnak el adományokat de azért mondjuk talán nem teljesen önzetlenül jött a felajánlás ha ezt később felhánytorgatják.

Lölőnek meg két alapítványa is van az egyik a Mészáros Alapítvány a másik meg a Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány amikbe saját néven meg a cégei nevén 2017-ben 300 milliót tolt be.

2019. márc. 4. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
9%
Háborús időkben mindig rosszabb az eü ellátás. Most éppen a migránsok támadnak. Vészterhes időket élünk.
2019. márc. 4. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
A két világháború között már majdnem volt ilyen rossz mint most.
2019. márc. 5. 03:55
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Mint történész mondom, aki a témávál foglalkozott, hogy mád az 1800-as évek második fele óta állandó siránozás van a kórházak helyzete miatt.
2019. márc. 5. 06:35
 17/20 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miért lettem lepontozva.Akkor szerintetet a középkorban jobb volt az egészségügy?"

Milyen értelemben? Nem nagyon lehet összehasonlítani... Ma helyzeti előnyben vagyunk, mert vannak gépeink. Ami nem az egészségügy, egészségpolitika érdeme. De bizonyos eljárásokat azóta is alkalmazunk, lásd: karantén, testet, szájat takaró öltözet, hogy kevésbé terjedjen a járvány, stb. Hol volt még a mikroszkóp és a bakteriológia, de erre rájöttek és alkalmazták. Nyilván a pestisre nem volt még antibiotikum. De megnézném, hogy mondjuk egy hasonlóan pusztító mai betegséggel (pl. ebola) vajon a modern egészségügy hogyan birkózna meg? Szerintem nem sokkal jobban....

2019. márc. 5. 09:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le csak szerintem néhány embernek nem tetszett h ilyet írtál ami amúgy jogos mármint hogy neked van igazad. Nem lehet összehasonlítani h akkor mennyivel rosszabb volt.a kérdés is csak úgy szólt h volt e valaha ilyen rossz, arról nem h melyik idősávban.
2019. márc. 5. 09:49
 19/20 anonim ***** válasza:
2002-2010 között
2019. márc. 5. 11:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Persze 2002-10 között azért jobb volt...
2019. márc. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!