Mikor volt jobb az életszínvonal Magyarországon?
Figyelt kérdés
2013
2016
2019
2019. márc. 3. 16:52
1/10 anonim válasza:
2019, folyamatosan nő a színvonal 2010 óta.
2/10 anonim válasza:
2010-ben, amikor Bajnai Gordon Miniszter Elnök Úr vezette az országot. Aztan jött az orbánfhürer és a FideSS és a korábbi svájci életszínvonalat szomáliaira züllesztette és évente 1 millió embert üldözött el, mert nem tudták fizetni az albérletet, nem tudtak venni 50 m2-es lakást KP-ra a CSOK miatt megemelkedett lakásárak miatt, és romba döntötték az egészségügyet és az oktatást.
5/10 anonim válasza:
Jól írtad kérdező, fokozatosan haladt a rossz felé (lefelé a sorrend, igen).De ha ezek közül választani kell, akkor 2013, mert akkor még nem loptak annyit, mint az utána.
7/10 A kérdező kommentje:
Nincs jó válasz, mert bárki bármit írt, nulla százalékot kapott...(nem én voltam)
2019. márc. 3. 21:20
8/10 anonim válasza:
Az első Orbán kormány alatt (1998-2002) volt a legjobb az életszínvonal Magyarországon. Csökkent az államadósság, adókat, járulékokat csökkentettek. Azóta folyamatosan esik a színvonal.
10/10 anonim válasza:
Nyolc évvel ezelőtt amikor kezdtem az egyetemen, az alapján ahogy akkor állt a világ egyértelmű tervem volt hogy mikor várható hogy saját lakásom lesz, családalapítás, kocsi, stb.
Bár sikeresen befejeztem az egyetemet és jó állásom van, évről évre újra kell gondolnom a tervemet, mert egyszerűen egyre kevésbé látszik lehetségesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!