Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem jó alternatíva...

Miért nem jó alternatíva Fidesz helyett a Jobbik?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Jobbikos, pont azért mert szerintem olyanok, mint a Fidesz, csak talán kevesebbet lopnának és tisztelnék a demokráciát a Fidesszel ellentétben, ki kellene próbálni. Ezért nem értem miért nem jó a fideszeseknek, sosem mondanak valódi érveket.
2019. márc. 2. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert ugyanúgy forgatják a köpönyeget, mint amit a fidesznek is felrónak. (Ugye anno liberálisként kezdték azok.)

Mára meg a néhai (szélső)jobb pártból lett egy ballibhez közeli valami. Pedig nem csak a fidesz ellenzéke volt, hanem baloldalkritikus is.

2019. márc. 2. 19:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor is szélsőjobboldai volt régen,szóval nem szavazok rájuk.A múltjukat nem mossák le.
2019. márc. 2. 19:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd, hogy miért szélsőjobbos a Fidesz? Kíváncsi vagyok.
2019. márc. 2. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:
56%

"Jobbik leginkább a saját megélhetési érdekeit nézi semmi mást.."

Ezt honnan tudod, hisz még sosem voltak a húsosfazék közelében, ellenben a törpével, aki hazaviszi az ország bevételét tiborcnak, a többit meg elbaxssza stadionra....

2019. márc. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!