Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik lenne a legreálisabb...

A Jobbik lenne a legreálisabb alternatíva a Fidesz helyett?

Figyelt kérdés

Jobbikos balratolódás, cukikampány ide vagy oda, a Jobbik és a Fidesz még mindig nagyon sok dologban hasonlít egymásra. Nemzetieskedés, a liberalizmushoz és az unióhoz való kritikus hozzáállás és hasonló dolgok. Valljuk be, a magyar többségnek, vagy legalábbis a választók döntő többségének erre van igénye. Emiatt az emberek toleránsabbak lennének egy Jobbik kormánnyal szemben, még sok fideszes is. Míg a baloldali, liberális pártokkal szemben már nem biztos. Ha túlságosan aláfeküdnének az Eu-nak és a mai nyugati liberális trendnek, már nem lennének olyan toleránsak. Nem hiszem, hogy jól sülne el egy ilyen kormányzat.

Ez szól a Jobbik mellet. És az, hogy bár valószínűleg sok dologban hasonlítana a politikájuk a mostani fideszeshez, viszont kevesebb lenne a korrupció. Persze erre nincs garancia, de én erősen kétlem, hogy olyan szintű mutyizások lennének mint ma.

2016. okt. 5. 18:21
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
49%

tudod mi az egyetlen különbség köztük? A jobbik mer olyanokat mondani amit a fidesz nem és kicsivel nagyobb az arca is...

a Jobbik semmire sem alternatíva mégha mérséklődött is. Egyik rosszat nem cseréléjük le a másikra.

2016. okt. 5. 18:24
 2/33 A kérdező kommentje:
A legnagyobb különbség az, hogy a Fidesz álnemzeti párt, a Jobbik meg nem. Ha magyar választók 70%-ban liberálisak lennének akkor a Fidesz is az lenne és nem a nemzeti zászló mögé bujtatná a korrupcióját, hanem a szivárványos mögé. Ezzel szemben a Jobbiknak nem csak álca a piros-fehér-zöld. Nincsenek illúzióim, biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok akik csak a nyerészkedés miatt tagok. Nyugodtan nevezzetek naivnak, de szerintem a jobbikos vezetők zöme nem ilyen, hanem olyan, akit tényleg érdekel Magyarország és a magyar emberek sorsa. Már csak emiatt is jobb lenne mint a Fidesz.
2016. okt. 5. 18:41
 3/33 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a jobbik radikálisabb lenne ha hatalmon lenne. Például szigorúbb törvényeket hoznának a bevándorlással kapcsolatban.
2016. okt. 5. 18:41
 4/33 anonim ***** válasza:
79%
Hogyan értette a Jobbik, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye? Hiába kérdezem, nem válaszol senki. Ez aggasztó pedig, mit jelenthet?
2016. okt. 5. 18:52
 5/33 anonim ***** válasza:
28%
Jelenlegi palettából én a Jobbikot választanám. Sajnos jelenleg annyira átcserélődik a szavazó tábora, hogy nagyon megingadozott a népszerűségük. De Gábor mondta, hogy most már nem egy szűk kört, hanem Magyarországot akarja képviselni. Én úgy látom mindent megtesz ez ügyben. Illetve amiért mások szidják én korrekt húzásnak láttam.
2016. okt. 5. 18:52
 6/33 anonim ***** válasza:
27%

"Hogyan értette a Jobbik, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye?"

Míg az Iszlám vallás híven megtartotta jellegét, híveit a Kereszténységből egyre többen vallják magukat ateistának. Illetve Ünnepei már nem arról szólnak amiről régen. Az Iszlám ember számára sokkal többet jelent a vallás, és Isten mint a keresztények számára. Valami ilyesmire utalt Vona. De ha a teljes beszédet végig hallgatod, és nem csak a szenzáció hajhász cikkek címét olvasod el te is megérted, hogy abba amit mondott abszolút semmi szenzáció nincs. Teljesen logikusan felépített, és mindennel összeegyeztethető gondolatmenete volt.

2016. okt. 5. 18:55
 7/33 anonim ***** válasza:
7%
NA ja annak nincs is értelme, hogy megint az Mszp jöjjön vissza, bónuszként Fletóékkal felturbózva.
2016. okt. 5. 18:57
 8/33 anonim ***** válasza:
79%

ma 18:55

Köszönöm a választ, de most sem értem. Inkább az ateistákat választom, mint muzulmánokat. Ha olyan, mint az öszödi beszéd, aminek egyetlen sorát ismerünk legtöbben, a szövegkörnyezetet pedig nem, akkor mindenképp meg kell hallgatni az egészet, az oké.

2016. okt. 5. 19:02
 9/33 anonim ***** válasza:
0%
Az ateistákat ki kell végezni és polgári temetésben részesíteni.
2016. okt. 5. 19:12
 10/33 anonim ***** válasza:
6%
A ballibeknél mindenképp reálisabbak.
2016. okt. 5. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!