Kiknek a szaporodását szolgálhatja a legnagyobb mértékben a sok új családtámogatási kedvezmény?
Nyilván ott fog emelkedni a gyerekszám, amely csoportot ez az intézkedéscsomag célozza. Azt próbáltuk elmagyarázni, hogy miért az az adott csoport jár jól (ami szerintem a felső-középosztály).
Összeségében természetesen hatástalan lesz, mert nem ez a 20% adja ki az ország lakosságának nagy részét, hanem a maradék 80%. De még akkor se válna be, ha a teljes lakosságra építették volna fel, mert nem az életszínvonal miatt nincs elég gyerek.
--------
De hadd válaszoljak közvetlenebbül a kérdéseidre, ha így könnyebb:
"Kiknek a szaporodását szolgálhatja a legnagyobb mértékben a sok új családtámogatási kedvezmény?"
A felső-középosztályét.
"Vajon eléggé egyszerű, esetleg automatikus az előnyhözjutás ahhoz, hogy a kevésbé reagálóképes tömegeknél is jelentkezzen?"
Nem, mert nem rájuk van szabva és mert nem a valódi okokat célozza.
"Kik lesznek a fő nyertesek?"
A felső-középosztály.
11-es válaszra:
4-es vagyok, ahogy írtam, jelenleg ez az ország és a jövője nem vonzó senkinek. sem gyerekvállalási szempontból, és ha nem változik semmi, akkor egy itt felnövő gyereknek sem. így tehát hiába születne minél több gyerek, ha a szüleik még esetleg be is vállalják az ittmaradást, valószínűleg ők a tapasztalt állapotok alapján fogják nevelni a gyerekeket, és ez jelenleg azt jelenti, hogy amint aktívkorúak lesznek, le is lépnek az országból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!