Egy kilencezres „kisvárosban” (=falu) miért kell évente 60-70 embert kitüntetni?
Tudom, magyarok vagyunk, rangkórságban szenvedünk, majdnem mindenki azt hiszi, hogy Ő a világ közepe, Nélküle nem megy a semmi, és ezt természetesen el is kell (!) ismerni egy (vagy több, inkább több!) kitüntetéssel, éremmel, plaketmakettel (Hofi), de tényleg nem érzik sem az adók, sem a kapók, hogy rajtuk röhögnek a többiek?
Tényleg nincs annyi eszük, hogy felfogják milyen szánalmasak?
Érzem, a falu várossá kitüntetéséről is megvan ám a véleményed... Főleg amikor négy szomszédos faluból három már város, akkor nem tudom, mégis mi a bánat fog kirajzolódni az ország valós térszerkezetéről, kb. semmi, csak a város szót sikerült szemétre vágni.
Van ebben egy ilyen uram-bátyám körbehugyozás, hogy én kitüntetlek téged, te kitüntetsz majd engem, aztán majd jól egymásra szavazunk amikor kell, ne feledd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!