Szerintetek milyen következményei lettek volna és hogyan reagáltak volna rá a németek, ha mondjuk nem nálunk hozták volna látre az ásotthalmi rendeletet, hanem mondjuk egy Mecklenburg-Elő-Pomerániában található hasonló községben/faluban/kisvárosban?
Igen, a németeknél nincs az a gyűlöletpolitika, meg terelés, mint nálunk ez tény.
De azért ott is vannak szélsőségek, pl. az AFD, lehet nem egy durván szélsőjobbos párt, de azért mégsem az a liberális-mindenkit elfogadunk típusú. Bár úgy tudom, ők kiállnak pl a melegek jogai mellett.
De pl. tegyük fel, van egy szélsőséges kis falu, ne is legyen 4000.es lakosságú, hanem mondjuk csak ezres. Ott hoznak egy ilyen rendeletet, amivel a primitív falu többsége egyetért.
Mi lenne erre a német társadalom, kormány és politikai elit reakciója?
"A németek NEM gyűlölködnek! Ez csak Magyarországon szokás."
Nem Magyarországon szokták rágyújtani a menekültekre a táborokat. A neonáci rendezvények se pont Magyarországon vannak viszonylag rendszeresen.
Szerintem szivárványos össztűz indult volna a város vezetésre.
Sőt, komoly fenyegetéseket kaptak volna, akár halálosat is.
Németországban, ha valaki szélsőséges, akkor az nagyon szélsőséges.
A németek nem nagyon képesek kiállni saját magukért.
Például a migránsokkal szemben, ha látnak valami nemi erőszak kezdeményezést, inkább eliszkolnak, minthogy jól pofon vágnák a koboldfejűt.
Nagyon le lettek butítva.
Valamennyire kellett is, hiszen ne náciskodjanak, de "túl jól" sikerült.
1# "A németek NEM gyűlölködnek!"
Persze. Náluk nincsenek náci tüntetések (1), nem gyújtogatnak (2), nem támadnak a rendőrökre (3), ők a megtestesült Szentlélek. Ilyen szélsőséges barbárok csak mi vagyunk...
1: [link]
2: [link]
3: [link]
( A honlapok véletlenszerűek, emlékeztem az esetekre és google első találat alapján linkeltem be )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!