Lesz még olyan okos művelt politikusa Magyarországnak mint a fideszes Németh Szilárd, vagy erről örökre mondjunk le?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 23:04
1/11 anonim válasza:
Nem olyan idős még Sziszi, 20 éve még simán lehet kormányzati pozíciókban, úgyhogy semmi okod az aggodalomra.
3/11 anonim válasza:
Nyilván poén a kérdés, viszont Németh Szilárd sok boldog pillanatot okozott nekem.
4/11 anonim válasza:
Remelem a kérdés nem provokatív.
Szerintem azért most is több tehetségesebb politikus van a kormányban, ott van pl. a Miniszterelök Úr.
5/11 anonim válasza:
Nem lesz már több ilyen, az fizikai képtelenség.
6/11 anonim válasza:
Nem értem ezt az állandó némethszilárdozást. Egyáltalán nem ostoba ember, jó a vitakészsége. Ellenben ott van Kunhalmi Ágika, akitől értelmes mondatot eddig még nem hallottam. (Írásban is próbálkozott a minap, de az sem jött neki össze...) :)
7/11 anonim válasza:
Ágikától nem hallottál még értelmes mondatot?
Hát a sajtáj, amin azt mondta, hogy hihihi, hihihi, hahaha?
8/11 anonim válasza:
Amikor az a műveletlen, ostoba megszólal esküszöm szégyenlem hogy Magyar vagyok.
Az ország szégyene hogy egy ilyen ember nem kubikol az útépítéseknél hanem felelős beosztás közelébe került.
9/11 Andizsuzsi válasza:
Lesz sajnos. Az ember időnként azt gondolja, hogy ennél már nem lehet lejjebb, aztán kiderül, hogy dehogynem.
10/11 anonim válasza:
Szeretem az ironikus kérdéseket. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!