Egy párt hitelességét nem rontja az, hogy olyan emberek is helyet kapnak, mint Németh Szilárd?
Bantod azt akinek köszönhetjük a rezsicsökkentést? Ő felelt érte.
Amúgy igazad van én is utálom mint a fenét. Undorító pofaju amikor röhög az is undorító nem tudom mit keres ilyen ember a parlamemtben
Ha jól tudom talán könyvtárszakon végzett, szóval talán kicsit elfogult vagy amikor egy gyerek értelmi színvonalára lövöd be.
Az más kérdés, hogy kiszolgálja a szavazóit és emiatt igyekszik viszonylag kevés összetett mondatot alkalmazni, mert az nem biztos, hogy átmegy. (de mielőtt nyugodtan hátradőlnél, hogy ez Fidesz szavazóknál van csak így megnyugtatlak, hogy nem;) )
Nem rontja. A mai magyar politika csak a proliknak szól, egyik párt sem szeretné megszólítani azt, aki háromszavas tőmondatoknál bonyolultabb jelmondatot tud értelmezni. Egyszerűen felesleges az ő kegyeikre pályázni: az elvárásaik nagyon magasak, a létszámuk pedig alacsony a Kádár-árvákhoz és utódaikhoz képest.
A mezei prolinak pedig Rezsiszilárd is megfelelő. Az ő szintjükön kommunikál, tökéletesen értik és megfelelő mértékben alkalmazza a nemzethy maszlagot ahhoz, hogy értse a leghülyébb paraszt is, hogy hová kell majd húzni az ikszet a következő választáskor.
Szerinten inkább azt kellene észrevenni hogy a többi fidesz tag is egy német szilárd. Külsőben nem feltétlen-bár akad rá példa pl az újpesti polgármester még ilyen malacpofa-de megnyilvánulásban és embertelenségben mindenképp ilyenaz összes.
Opportunista kollaboránsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!