Mi Németh Szilárd végzettsége? Melyik egyetemre járt?
Itt látod:
1990: Budapesti Tanítóképző Főiskola (könyvtár-tanítói szak)
1996: Budapesti Műszaki Egyetemen (közoktatás vezetői szak)
1997: Eötvös Loránd Tudományegyetem (környezetpedagógus szaktovábbképzés
debil képzőre járt
igazi debil lett belőle ugy hoyg sikerrel vette eme akadályt:)
Olyan értelmes volt, hogy elég volt neki egy is ;)
Csináld utána !
Kunhalmi Ágnes:
1989 és 1997 között a kiskunmajsai Arany János Általános Iskolába járt. 1998-tól 2002-ig a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatos tanulója volt. Színésznőnek készült, felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de nem járt sikerrel. 2004–2009 között a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán kommunikáció szakos hallgató volt. 2005–2011 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának politológia szakát végezte el. Mindkét intézményben abszolutóriummal és záróvizsgával zárta tanulmányait, de a nyelvvizsgáját csak 2015 végén tudta letenni, így a diplomáit csak ezután kaphatta meg...
Színésznőnek készült a lelkem, most már értem, hogy miért nem vették fel. Amit az MTVA székházban művelt az valóban elég gyenge színészi teljesítmény.
aki bántja debilszilárdot az soros soros és soros
ennyi:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!