A magyar egészségügyi és mondjuk a német, angol vagy amerikai között mekkora különbség van?
Mármint tudom, hogy az előbbi az utolsó között van, az utóbbiak pedig az elsők között.
De az nem biztos, hogy minőségileg vanbakkora szakadék akár az #1. között és köztünk, mint köztünk és a valódi utólsók között.
Pl. Indiai vagy afrikai országok korházaira gondolva...
Persze nem tudom, ezért kérdezem.
En az amerikairol tudok nyilatkozni.
En meg ugyan korhazban nem jartam csak fogorvosnal meg szemeszeten. Az ellatas sokkal jobb mint Magyarorszagon, nem kell varni sem annyit.
Viszont sokkal dragabb. Ha nincs biztositasod akkor egy latasvizsgalat annyiba kerul amennyiert Magyarorszagon szemuveget is csinalnak neked.
Fogorvos is kb 4-5szor dragabb legalabb de volt amiert kb 10szer annyit kellett fizetnem mint Magyarorszagon.
A biztosito egy bizonyos reszt fizet es szinte mindig van onresz.
Korhazi tortenetekrol masoktol hallottam hogy 1-1 vizsgalatert lazan kifizettetnek 1500 dollart.
Rengeteg korhazat latok, nagyon modernek, nem kell annyit varni, kulon szobad van, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!