Mi a legnagyobb probléma ma M. O. -on?
Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 07:19
1/10 anonim válasza:
Az emberi begyepesedettség és primitivizmus.
2/10 anonim válasza:
Az emberek gondolkodása.Irigysége,meg az ,hogy állandóan sírnak miközben mindenki a maga sorsának a kovácsa,nem a mindenkori kormánytól kellene várni azt ,hogy jobban éljen,hanem sokat kell tanulni és dolgozni és akkor jobban megy.
4/10 Balogh Bence 2019 válasza:
A szokásos, amivel kritizálni szokták a kormányt:
- oktatás színvonala
- egészségügy színvonala
- demokrácia gyengülése
- közbeszéd mérgezése
Ebből az első kettő mondjuk mindegyik kormányra igaz volt.
5/10 anonim válasza:
Az emberek gondolkodása.
Ez alatt azt értem, hogy nem képzik magukat, nem hajlandóak váltani, új dolgot tanulni, nem mernek vállalkozni.
Csak várják a megváltást az államtól. Aztán lassan európa összeszerelő nagyüzeme leszünk.
6/10 anonim válasza:
Balogh Bence 2019
Rendben, de ezek mind visszavezethetők egy közös pontba.
7/10 nemaRendőrség válasza:
Jó hely, csak sok a köcsög és rossz a közbiztonság
8/10 anonim válasza:
A kádárista begyepesedettség, rendszerváltás elmaradása, fidesz, és a többi mszmp utódpárt, és hogy ezeknek vannak rajongóik, ami visszqvezethető az első említett dologig, a kádárizmusig.
9/10 anonim válasza:
Ami (szinte) mindenhol, a tömegek butasága miatt rossz vezetőket választanak meg, itt még igazi rendszerváltás sem volt, Apró Antal unokája épp most szállt be a politikába, mintha mi sem történt volna 90 előtt. A nagyapja több százezer magyar megölésében volt felelős.
10/10 anonim válasza:
Szerintem az egyik legnagyobb probléma a média által való befolyásoltság. Itt vidéken, az emberek 90%-a elhiszi azt, amit a tévében, újságban, online lát. Szerintem tudod mire céloztam...(Soros, Brüsszel, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!