Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi fogja a Fidesz bukását okozni?

Mi fogja a Fidesz bukását okozni?

Figyelt kérdés
Most hagyjuk az ellenzék így meg úgy béna szöveget, és csak a fenti kérdésre koncentráljon mindenki. Mi lesz az, ami után már menthetetlen lesz a Fidesz? Ha a netadó, rabszolgatörvény stb. nem buktatta meg, akkor mi fogja?

2019. febr. 21. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%
Senki homlokán nem villog a Nostradamus felirat, maximum tippelni lehet. Szerintem az elbizakodottságuk és az önteltségük. A baj cdak az, hogy közben az ország is belecsúazik egy yan állapotba, ahonnan már nehét a visszaút. És ezt nem csak gazdasági, hanem morális viszonylatban értem.
2019. febr. 24. 10:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy kisebb gazdasági válság vagy stagnálás is simán okozhatja a Fidesz "bukását". Ugyanakkor nem értem miért bukás ha egy párt elveszít egy választást.

Eleve 2018-ban ha csak 10%-al ér el rosszabb eredményt a Fidesz listán és egyéniben is (ez még mindig 2,3 millió szavazó lett volna) akkor buktak volna 15 helyet. Ha csak 2-2,1 milliót érnek el és esélyes körzetekben legalább annyira nem indítanak egymásra jelölteket az ellenzéki pártok mint 2018-ban akkor simán verhető a Fidesz. A kérdés csak az, hogy mi történne ha mondjuk a Fidesz kapna 80-90 helyet a parlamentben és az ellenzéknek lenne 119-109 helye. Mert azért elég érdekes lenne egy MSZP-p, DK, Jobbik, LMP koalíció.

2019. márc. 17. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az ellenzékre nem lehet számítani - sajnos!

Orbán viszont már túl-mérte magát: ő lesz a Fidesz és önmaga hóhéra!

2019. márc. 17. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha jön egy fiatal generáció aki nem hagyja magát a vén fidesznek. Gyakorlatilag még mindig nincs ilyen.
2019. márc. 17. 23:25
 15/18 anonim ***** válasza:
4%
Nem fog elbukni a Fidesz. Egyre jobb az élet Magyarországon. Ezt az is jól mutatja hogy az ellenzék már csak kiforgatni tudja a kormány intézkedéseit, mert annyira nincs más hiba. Orbán Viktor szerintem tulzás nelkül mondhatjuk az egyik legnagyobb magyar politikus aki az elmúlt 200 évben élt
2019. márc. 18. 07:17
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
Én, Orbán beszéde alá bevágom a fart (fing) alkalmazást és hiteltelen lesz. Csinálok egy pártot, Lehetőségek néven és jó lesz.
2019. márc. 18. 07:28
 17/18 anonim ***** válasza:

15: " Orbán Viktor szerintem tulzás nelkül mondhatjuk az egyik legnagyobb magyar politikus aki az elmúlt 200 évben élt"

Nagyon beszűkült az ismeretségi köröd!

Én meg nem ismerek olyan embert, aki ne lenne felelősebb, tisztességesebb, hasznosabb és jobb mint ez az O1G!

2019. márc. 18. 07:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Világvége. Becsapódik 2029-be egy nagy meteor úgy hallottam. Na az ellen nem tudnak ők sem mit tenni
2019. márc. 18. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!