Mi fogja a Fidesz bukását okozni?
A válság szerintem.
Legalábbis az mindenképp, úgy érzem. A nép már most kezd ébredezni és ősszel sol helyen elkergetjük a narancssárgákat.
Ha jön a válság (amit közgazdászok is beharangoznak), akkor végük.
Szerintem amúgy majd össze tud fogni az ellenzék és nem lesz itt baj.
az hogy az EU megvonja a pénzeket + a német cégek kivonulnak
tulajdonképpen az EU eteti, táplálja, hízlalja és tartja életben a fidesz-rendszert
Szerintem az aktív munkaerő (jelenleg is tartó) kivándorlása. Lévén ők a legnagyobb adózó réteg.
Adó nélkül pedig az Államnak nincs bevétele és nem tudja ellátni a feladatait.
Nyugdíj, szoc ellátás, gyes, gyed, közalkalmazotti fizetések. Orvos, tanár, rendőr, közteres, szoc munkás.... Mi a f...-ból fizeted ki őket ?
Már jelenleg is komplett régiók ürültek ki. Brutális munakeröhiány van, tehát évi több milliárd adót buksz el.
Kis matek ha jelenleg a 35 alattiak 75%-ának nincs gyereke és mondjuk ezeknek "csak" 50%-a utód nélkül hal meg, v is nem lesz jövőbeli adózó.
Szerinted akkor menyire gyorsan fog kártyavárként bedőlni ez egész gazdaság ? Továbbá fogyasztok sem lesznek mivel nem születtek meg.
:D Hát ez jópofa! A Fidesztől várod, hogy megbuktassa magát?
Egy valódi és hiteles alternatíva felbukkanása kell hozzá, még ha szeretted volna elkerülni ezt a választ, akkor is.
"emberevő terroristák korlátlan elszaporodása"
Na itt jón ki a 0-24-es agymosás eredménye.
Nem elég h nincs olyan ostoba migráns aki MO-re akar jönni. De még "emberevő" v is kannibál is lenne az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!