Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a vèlemènyed a jelenlegi...

Mi a vèlemènyed a jelenlegi oktatás politikáròl ès a KLIK-röl?

Figyelt kérdés
KLIK:Klebelsberg Intèzmènyfenntartò Központ.

2019. febr. 17. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Többször nem írom le:

MEGSZŰNT!

Olvasd el a 9-es válaszom!

2019. febr. 17. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Tökéletes képet mutat hogy a törpe diktátorék hova vezették az országot.
2019. febr. 17. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
De ha valaminek megváltozik a neve, az automatikusan meg is szűnt? (Most nem néztem utána miben különbözik a kettő, de akkor lehet, hogy pl csak átalakították. Mert pl a teljes megszűntetés, lehet, hogy bevallása is lett volna annak, hogy valami nem jött össze, nem sikerült úgy, ahogy tervezték, lehet, hogy nem annyira hatékony, mint az elképzeléseik szerint, mert túl sok kritikát kapott) Mondom, mondjuk én tényleg nem néztem utána, szóval gőzöm sincs, de ha át is kellett alakítani, akkor gondolom, nem jó, mert nem jött be, viszont nem tudom, hogy egy ilyen átszervezés után pl mennyire hatékonyabb. Vagy pl mi a cél; meg egyébként pl úgy tudom, több pénzt vontak el az önkormányzatoktól ezen a címen, mint amennyibe az iskolák fenntartása került. :S
2019. febr. 17. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem átalakították, hanem abban a formájában TELJESEN megszűnt, itt olvashatsz róla:

[link]

Ellenben a Klebelsberg nevét az új önálló költségvetési szervezet is felvette, mert munkásságát ilyen formában kívánták továbbra is méltatni.

2019. febr. 17. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Szegény Kúnó ha tudná milyen társaság tiporja földbe a nevét...:(
2019. febr. 17. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

#4! Igen kilenc évvel 2010 után azért rossz a diákok eredménye, mert a ballibek és elmúltnyolcév.

Tényleg ennyire butává tud tenni valakit a sok kormánymédia, hogy nincs időérzéke sem, ha parancsba adják?

2019. febr. 17. 21:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Jah,hogy már a KLIK sem lètezik.

Egyre jobb.

Akkor ùj kèrdès:

Mi a vèlemènyed a magyar oktatásról?

2019. febr. 18. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.