Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik ennek a kormány által...

Mik ennek a kormány által nyújtott ilyen olyan családtámogatási programok hátulütői, mik lehetnek ennek a következményei 5-10-15 év mulva?

Figyelt kérdés

2019. febr. 16. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Az a nő aki felveszi most az összes támogatást és hitelt, valószínű kegyetlenül meg fogja bánni. Ha nem jön össze a beigert számú gyerek, kamatostol fizethet vissza mindent. Úgy tudom az új 10 misis kolcsonnel az 50 ezres törlesztő 120-ra fog felugrani, ha nem jön a gyerek

Hatalmas csapda szerintem. Arról nem is beszélve, hogy mindenki veszi a 20 milliós hiteleket a 30 milliós panellakàsokra.

Ha kidurran a lufi, akkor a töredèkèt fogja érni a lakás. Lehet dupla annyi hitel lesz rajta, mint amennyit ér.

Nekem eléggé hasonlít a devizàra a csok és a most bejelentett 10 millió.

Szerintem nem érdemes belemenni egyikbe sem. A csokot talán jól ki lehet használni, ha van sok önerő. De az új hitelt én az ellenségemnek sem ajánlanám, az eddig megismert részletek alapján.

Aki jót akar magának, inkább marad albérletben és gyűjtöget.. Nem éri meg beleugrani több tíz millió hitelbe.

Főleg nem úgy, hogy meg nem született gyerekre alapozol. :(

De mondom, biztos van aki ki tudja használni és nyer vele. De sok bukás lesz az garantált

2019. febr. 17. 09:05
 12/16 anonim ***** válasza:
#4! Tudni! Az intézkedéseket nem találgatás alapján, hanem számítások után hozzák. Ezt is! Tudják, hogy sokan fognak csőbe menni, mire kiderül, majd lehet ismét "menteni". Milyen derék kormány. Folyamatosan próbálja menteni azokat, akik önmaguktól boldogulnának valahogy, de kormánysegítséggel garantáltan tönkremennek. Szóval tudni.
2019. febr. 17. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

persze. TI tudjátok.

Ahogyan tudtátok hogy az összes multi meg bank el fog menni az országból a különadók miatt. Nem mentek, sőt jött több.

Tudtátok hogy csődbe megy a gazdaság a minimálbér emelés miatt - nem ment, sőt, tovább lehetett emelni, most meg követelőztök, hogy kevés.

Tudtátok minden évben, hogy nem lesz akkora a növekedés amit a kormány mond - ebben igazatok volt, nagyobb lett.

Tudtátok, hogy csak abban az évben lesz növekedés, de ez nem fenntartható, utána jön a visszaesés - minden évben elmondtátok, minden évben tévedtetek és nincs visszaesés sehol.

Tudtátok hogy megbukik a zorbán, áprilisban azért mennek el olyan sokan szavazni, hogy leváltsák a kormányt. Bejött? Ez sem.

Nem tudtok ti semmit csak csődbe vinni az országot, hitelt felvenni, ígérgetni és az ígéreteket elhinni ha ballibek mondják.

2019. febr. 17. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Őszintén, szerinted a minimálbér nem kevés? Nettó kb 99 ezer forint nem kevés?

Hát megélni sem lehet ennyiből, bőven a létminimum alatt van.. És akkor még nem beszéltünk a kozmunkasokrol, a nyugdíjasokròl és sok már tomegrol, akinek még ezt sem éri el a havi bevétele..

A fidesz is rengeteg hitelt vesz fel. Nyilván a korábbi kormány is hulladék volt. De a fidesz se viszi előre az országot.

2019. febr. 18. 09:12
 15/16 anonim ***** válasza:
59%

Lássuk csak:

Az egyik hátulütő, hogy sokan a mézesmadzag hatäsára ész nélkül gyerekgyártó üzemmódba kapcsolnak. Aztán hamar ráeszmélnek, hogy a gyereket nemcsak megcsinálni kell, de fel is nevelni. 18 év alatt egy gyerekre is a 10 milla sokszorosa megy el, hát még négyre. Namármost, ha valaki bevállalja a négyet, azért b..szik rá anyagilag, ha kevesebbet, Akkor meg azért. Mert előbbi esetben a gyerekek eltartása zsigereli ki, a második esetben még a hiteltörlesztő is. Ebben az országban a jövőről marha könnyelműen hajlamosak dönteni az emberek, ha el kell adósodni, de ha félre kell tenni, megy a fillérb..szäs. Az eredményt pedig a devizahiteles eladósodottságon is gyönyörűen láthatjuk.

CSOK ugyanez.

Szóval annyira nem kell elájulni.

Ja és arról nem beszéltünk, hogy elég pofátlan a majdani kormányok kontójära élethosszig adómentességet ígérni.

2019. febr. 18. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, a válaszolóknak milyen ötlete lenne, amellyel növelni lehetne a születések arányszámát. Azért nem kérdőjelet tettem, mert tiltja a házszabály. Szerintem egy olyan szabály, hogy az állam minden gyerek összes eltartási stb. költségét fizeti ÉS még ugyanennyi pénzt ad a szülőknek nevelési munkabérként - mondtam valamit hasraütve -, akkor ugrásszarűen megnőne a gyerekvállalás / és az infláció./. Van egy réteg, amelynek már az eddigi juttatások is csábítóak voltak a munkájával elérhető jövedelemhez képest.

A HVG meg azt írta, országot foglalni fegyverrel, vagy gyerekszüléssel is lehet. (T)

2019. aug. 13. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!