A tisztességes és intelligens baloldali szavazók, hogyan tudták feldolgozni Kunhalmi Ági tűzzáró ajtón nyújtott produkcióját?
Nem vagyok baloldali. Se a másik. Szörnyülködtem. " undorítónak találtam ". IQ az nem sok van nekik.
Szereplési vágy, szeretnek a középpontba lenni, mi másért mentek oda be.
Ott ahol van a régi nevén : porta szolgálat, ott bizony csak a folyósóig jöhettek. És kap egy " vendég " névvel ellátott kis táblát.
( dolgoztam ilyen helyen. sőt volt olyan üzem aminek van minta boltja. és bizony ott is csak akkor engedtek tovább, ha felírták a nevét a " vendégnek ". Az árut be kellett mutatni, a blokkal együtt. mit képzelnek magukról? azért mert képviselők, szabályok nekik is vannak. illik betartani ).
Hogy gondolták csak úgy engedély nélkül bemhetnek.
Jja és miért nem mentek a többi tv székházhoz???
Rtl, TV 2, hírtv, atv. ( melyiket hagytam ki?? )
Bármelyik tv - hez előzetes tárgyalás után biztos szót kapnak.
Bangóné alakítása még ennél is gázabb: https://www.youtube.com/watch?v=t4eioPQQT_Y
Ameddig a bohóc MSZP-sek nem takarodnak el végleg addig marad Orbán a nyakunkon.
Nagyon könnyen, ezerszer inkább szavazok egy műeső Kunhalmira mint egy hájas rusnya pofáját kinyitó tolvaj zsírdizsnó fideszesekre. lásd rezshiszilárd
kérdezhetünk mi is?? a fideszesek hogy tudják feldolgozni a soros,migráns,soros színvonalú kommunikációt?
Ha az exeszájzbúúk 10 pont akkor ez legyen 7.
És akkor a káposzta is megmarad :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!