Reális lehet a veszély egy kormányváltásra?
Áprilisban megnyugodtam, hogy stabil 2/3-os többséggel alakított az egyetlen kormányzáshoz valóban értő koalíció kormányt. Megnyugodtam, hogy nyugodt életem lesz. Terrortámadásoktól, magas inflációtól, rezsiemeléstől mentes.
Aztán jöttek ezek a borzasztó tüntetések, amiket egyértelműen az a nyugati liberális ELIT szervezte és állt az élére, akik az arab tavasz és más mesterséges ellenforradalomnál az eljárásaikat tökéletesítették. Nem véletlen beszélt gyurcsán is arról, hogy arab tavasz jön :P
Ez ilyesztő nagyon, hogy minden áron meg akarják buktatni ezek a nyugati pénzemberek azt a kormányt, ami valóban nemzeti. Valóban a magyar emberekért, a családokért tesz. Mélyen megvetem azokat akik támogatják ezt a mai nemzetáruló ellenzéket, akik az ellenséghez dörgölőznek. Most ezzel a családokat-többgyerekeseket érintő csomaggal remélem megnyugodtak. Orbán egyébként egyszer sem mondta, amit annak idején Gyurcsán hogy nem lehet tüntetgetésekkel megbuktatni egy szabadon választot kormányt. Ebben is demokratább Orbán.
A kérdésem az, hogy kell-e félni ? Nem szeretnék gyűlölködő megjegyzéseket.
Esély az megvan rá.
És nem kell félni, nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!