Mi az a Sors Terv 2. 0?
# 2
Jó de ezt nem én találtam ki, hanem a kormány. Az előző verziót mutogatta Orbán Viktor a TV-ben, bár azt sem olvastam, de a reklám elmagyarázta a lényeget és a főbb pontjait.
Erről is van bizonyíték?
# 4
Ezért feljelentelek!
Ötvenmillió ember kiszolgál haromszázezer embert. Ez az 50 millió ember csak a lelkes rabszolgalelkűek közzül kerülhetnek ki. Nagy valószínűséggel a bevándorlók töltik be ezt munkakört.
A háromszázezer ember az elit.
Hosszú még az út idáig. Kereszténység felszámolása. Azonosneműek házassága. Drogok legalizálása, pl cannabis,hasis. Szexuális percerziók filmen keresztül az agy megerőszakolása pl A nők szeretik, ha vered (szürke ötven árnyalata) megerőszakolod. Kutyhús evésének térhódítása, pedofilia, nekrofilia elterjesztése a hírekben való gyakori szereplésével, akár Álhír formájában. Gyilkosságok elfogadása, vígjátékok vetítése helyett horror,vér,láncfűrész,sikoly,erőszak. A reménytelenség és kilátástalanság társadalmi színtű elterjesztése a önvagdosás, depresszió, sucid gondolatok. Fekália evés, animalsex,fojtógatós-szex...
Egyszóval minden, ami egy szítya ősmagyar Álmos vezér leszármazottjait eltérít a felemelkedéstől, csak a romlásba taszít a Soros Terv 2.0 verziója.
Soros Terv 2. - A Soros visszatérése
Soros Terv 3. - A Soros bosszúja
Soros Terv 4. - A Soros-hagyaték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!