Ha a Bécs olyan veszélyes akkor miért is megy oda Orbán lánya vásárolni?
Figyelt kérdés
Úgy rémlik mint ha itt
https://www.youtube.com/watch?v=OS0d3S0nnuU
Lázár kiverte volna a nagy hisztit h milyen veszélyes is Bécs. Vagy ezt így most csak én nem értem.
2018. dec. 28. 21:54
2/12 anonim válasza:
Már a látszatra sem adnak. De miért is tennék, van aki így is elhiszi minden hazugságuk. Aki meg nem az eddig is tudta hogy mind kamu.
3/12 anonim válasza:
Mert vissza akarják tartani a még ittmaradt munkaerőt magyaroszágon, ez pont olyan mint mikor Észak Korea rémiszgeti a népét hogy Amerika milyen rossz hely.
6/12 anonim válasza:
Van aki ejtőernyőzik, van aki sziklát mászik, van aki Bécsben sétálgat, hát ilyenek ezek az adrenalin függők, no.
7/12 Drazicc válasza:
Mert a bevándorlók fehér csajokat erőszakolnak, nem cigányokat.
8/12 anonim válasza:
Tesóm, akció van két hete, én is ott veszem a fehérjémet.
9/12 anonim válasza:
Nem veszélyes az csak alapvetően egy eléggé gané hely. Értelmes ember nem azért nem jár oda mert veszélyes.
10/12 anonim válasza:
A "Bécs veszélyes" neked szólt. Amúgy nem veszélyesebb, mint más városok. Például Budapest veszélyesebb. Talán éppen ezért megy egy nyugisabb helyre a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!