Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják betiltani az...

Mikor fogják betiltani az utcán a dohányzást, mint más országokban?

Figyelt kérdés
Vagy mikor fog oda elérni a kultúra, hogy az emberek ne dohányozzanak az utcán?

2019. febr. 16. 15:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
#8: nyugi, mindig le fognak pontozni, hiába van igazad.
2019. febr. 16. 16:51
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező: a kultúra sosem fog oda érni, ahogy megkérdezed, hogy miért kell másikat zavarni a dohányzással, egyből jönnek azzal, hogy tiltsunk be akkor mindent, mert az "logikus".

Ilyen kultúrával mégis mit akarsz kezdeni? Magyar magyarnak farkasa. Zéró empátia. Zéró figyelmesség. 100% önzés és mindenki más engem szokjon meg, mert nekem bármit szabad az életben hozzáállással generációkat kell még váltani, mire lesz olyan, hogy kulturáltan lehessen BESZÉLGETNI az ilyenről, aztán másik 2-3 generáció, hogy lehessen valamit tenni.

Mai napig a 4-es-6-os vonalán úgy száll be néhány tag a villamosba, hogy bentre fújja ki a füstöt, a cigiből, amit a megállóban szívott. Ha szólsz, te vagy a bunkó.

És bár ez tény, mégis le leszek pontozva, mert lesznek, akik megvédik azokat, akik a megállóban dohányoznak.

2019. febr. 16. 16:54
 13/24 anonim ***** válasza:
19%

Ha tényleg ezt legnagyobb problémád költözz Észak Koreába ott nem szabad semmit és boldogan jelentheted a szomszédodat is ha bármi gyanúsat látsz.

Én ugyan nem dohányzom de a magam részéről a szabadságra szavazok. Ha valaki pucéran zöldre festett farokkal végigsétál az Andrássy úton hát tegye. A fejlettség és a tudatosság együtt jár egy bizonyos fokú elfogadással. Mindkét félnek engednie kell, de ne te mondd meg, hogy mihez legyen jogom a saját hazámban.

Jöhetnek a lepontozások. Köszi.

2019. febr. 16. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:

Mely országokban tilos az utcán való dohányzás? Én spec egyetlen egyről sem tudok, pedig elég sok helyen jártam már. Betiltani amúgy sem tudnád, hacsak nem akarsz 10 méterenként rendőrt állítani mindenhova, bár jobban belegondolva az sem lenne elég.

Nem kell túlzásokba esni, azért a dohányzás elleni hisztériának is van határa. Ha én félre tudok állni 5 méterre a többi embertől, te is félre tudsz állni 5 méterre az ellenkező irányba, ha még mindig zavarna a füst. Ezt hívják úgy, hogy kölcsönös alkalmazkodás.

2019. febr. 16. 17:18
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
Elérhetne odáig is a kultúra, tömegközlekedési eszközre ne lehessen úgy felszállni, hogy hányinger szintig ne érezze az ember a parfümkavalkádot.
2019. febr. 16. 17:38
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Van néhány amcsi város, drasztikusan vissza is szorult a dohányzás.

Bevezetném, mert hányni tudok mikor megyek valaki mögött és csak az undorító cigifüstjét kapom a képembe.

Azért az autók füstje nem így telibe brutális.

2019. febr. 16. 19:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
De ne legyünk már ennyire ostobák könyörgöm. Az autók füstjéhez ne hasonlítgassuk már a cigit, hogy mert az büdösebb. Nem a szaga alapján káros valami, hanem a tartalma, az összetétele és a mennyisége alapján. A cigi füstje még egy lapon sem említhető a kipufogógázzal!!
2019. febr. 16. 19:49
 18/24 anonim ***** válasza:
46%

"Ha tényleg ezt legnagyobb problémád költözz Észak Koreába ott nem szabad semmit és boldogan jelentheted a szomszédodat is ha bármi gyanúsat látsz."

Nem ésszerű észak-kóreáthoz hasonlítani a helyzetet és oda küldeni embereket.

Azért ezt a túlzást és ferdítést te is látod, amikor ezt a hülyeséget kiírod.

Íreknél már közterületen sem szabad, és ezt lehet nem tudod, de az csak azt jelenti, hogy információ gyűjtés nélkül pofázol bele olyan dolgokba, amihez közöd nincs.

Persze, hogy lepontozunk, ha hülyeséget fennhangon terjeszted. Köszönd is meg, hogy jelezzük, nem vagy eszednél, és jobb lenne, ha tükörbe néznél és megbocsátanál annak, akit a tükörbe látsz.

2019. febr. 16. 19:52
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
19:49 És kit érdekel? Mindkettő káros, de én nem akarok más ostoba ember miatt cigiszagú lenni, úgyhogy az én közelembe ne jöjjön egy se. A saját lakásába szívja ha akarja, de az utcán ne, mert a kultúrált embereket zavarja
2019. febr. 16. 19:57
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

"Nem kell túlzásokba esni, azért a dohányzás elleni hisztériának is van határa. Ha én félre tudok állni 5 méterre a többi embertől, te is félre tudsz állni 5 méterre az ellenkező irányba, ha még mindig zavarna a füst. Ezt hívják úgy, hogy kölcsönös alkalmazkodás."

1 Abban mennyire látsz rációt, hogy a füst zavar embereket és hogy a dohányfüst passzívan károsít?

2 Mesélj még kérlek, hogy egy buszmegállóban miért annak kéne félre állnia, aki nem dohányzik, hanem aki ott várja a buszt? Álljon odébb, mert te ott szeretsz dohányozni? És ha jön a busz és elmegy, mert látja, hogy te nem szállsz fel és más meg nem áll ott, csak 5 méterre?

3 Mesélj még kérlek, hogy egy aluljáróban, egy bejáratnál, ahol nem lehet odébb menni 5 métert, miért dohányoznak mégis az emberek? Mert ezek valós helyzetek mai napig.

4 Mesélj még, hogy a babakocsit toló anyuka miért dohányzik a gyerekének a pofikájába.

5 Mesélj még kérlek, hogy a terhes nőknek miért szabad dohányozniuk és miért nem kapnak élettani rendellenesség kifejlődését fokozottan veszélyeztetés miatt börtönbüntetést?

Én tudom, hogy sokaknak az 5 méter valójában 1.5, de ez azt is jelenti, hogy a 15 cm nekik csak 4.5 cm. És 4.5 centis péniszt kompenzálni szoktak azzal, hogy bunkón viselkednek. Őket nagyon tudom sajnálni, hogy ezt hirdetik magukról, hogy mikropénisszel születtek.

Tudod, a kulturált dohányzás már akkor divat volt, amikor nem volt törvényben az 5 méter. És az országos dohányosok egyesületének vezetője többször nyilatkozott, hogy ő mindenhol úgy gyújtott rá már 80as években is, hogy másokat az ne zavarjon. Miért kellett törvény ahhoz, hogy megvédje azokat, akik nem szeretik, ha valaki oda megy hozzájuk, miközben ők várnak a megállóban és pofán fújják őket füsttel. Én konkrétan hányingert kapok a füsttől. Ennek megvannak az okai, de a tény, az tény. Nem mindenkire hat így. Ezért van, hogy ha a haverom dohányzik, én ott hagyom és elmegyek mellőle. Ezért hatalmas bunkónak tartanak. És én vállalom, hogy inkább bunkó vagyok, minthogy hányingerem legyen.

Amikor megyek az utcán sokszor megyek másik úton, vagy futok kicsit, hogy lehagyjam a füstölőket. Tudod, én is teszek azért, hogy ne kelljen szívnom, ha nekem nem tetszik.

Ha te rám fújod a füstöt, na ruhámba és a hajamba, a szakállamba beleköt a füst és egész nap büdös leszek. Te azt állítod, hogy én felelősségem, hogy a járdán sétálok és te minden ok nélkül beszennyezheted a ruhámat, hajamat, szakállamat egész napra, amíg ki nem mosom, mert neked a kedved úgy tartja és ha nekem ez nem tetszik, akkor alkalmazkodjak én kölcsönösen?

2019. febr. 16. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!