Miért biztosak annyira a Jobbikosok a 2014-es győzelmükben?
"67% nem tudsz olvasni? Szöveget értelmezni? Vagy csak szimplán te is rajongó vagy."
Nem vagyok rajongó, sem hívő, úgy értelmeztem a mondatod hogy mindenki hülye csak a fidesz helikopter.Meleg van, na:)
Amúgy a 13:31nek van igaza
"Lényeg a lényeg: hacsak nem történnek olyan radikális dolgok, mint a rendszerváltáskor fellépő életszínvonal-esés, vagy az "elkúrás" akkor nincs komoly esélye a jobbiknak.
...azt akarom mondani, hogy ahhoz, hogy a jobbiknak 50 százalék+1 szavazatnyi mandátuma legyen, nagyon durva dolgoknak kell lejátszódni."
Például egy polgárháború vagy egy totális csőd, vagy esetleg mindkettő szerintem elég nyomós ok lenne a hatalomrajutásnak.
"Amit a magyar gárda létrehozásáról írsz, az nettó hülyeség, ne is haragudj. Az egyetlen ok, amiért létrejött, az az, hogy a magyarok 98 százalékát nem érdekli az írott jog, nagyon jól ellennének egy félfeudális, urambátyám rendszerben"
Ez nettó baromság, nem tudom honnan vetted.Nézd meg itt az oldalon meg amúgyis a hírlapok kommentjeiben mennyien tiltakoznak a fidesz pozíciószerzése miatt. Sajnos orbán zombijai nem.
"Szerintem csak poén. Nincs olyan elvetemült szerintem a világon, aki ezt komolyan gondolná.
Több humorérzéket!"
Szerinted én ezt komolyan vettem? 2 órán keresztül röhögtem rajta, bár e''picit durvára sikeredett. :D
Nem a jobbikosok hisznek a 2014-es győzelemben hanem a jobbik bízik a fideszben.
Szerinted orbán azért kapott 2/3 mert olyan k.rva jó ember?
Francokat.
Mert egy böszme elkurta.
"Miért biztosak annyira a Jobbikosok a 2014-es győzelmükben?"
Már rég nem biztosak benne, csak kínjukban mondogatják.
Tavasszal még az volt a szövegük, hogy a mostani választáson 25-40 százalékot érnek el, aztán az új kormány, mely egyrészt gyenge lesz, másrészt kénytelen lepaktálni a szocikkal, gyorsan népszerűtlen lesz és a 2012-es előrehozott választást magasan nyeri a Jobbik. Ezt a verziót hónapokon keresztül sulykolták itt és minden más fórumon a jobbikosok. Ahogy közeledtek a választások, tovább nőtt az önbizalmuk, és már arról beszéltek, hogy "a fidesz veszélyezteti a jobbik 2/3-os győzelmét". Aztán jött a kijózanító választási eredmény. Azóta már a 2014-es győzelmüket ünneplik, a 2012-es előrehozott egyelőre lekerült a napirendről. Egyébként a Jobbik parlamenti frakciója partra vetett halként vergődik.
tegnapelőtt 16:18
"ti 2006-ban az őszödi beszéd kiszivárgása előtt hittétek volna, hogy 2/3-os Fidesz lesz, és az MSZP ilyen mélyre süllyed?"
Júniusban már 48:40-re vezetett a Fidesz az MSZP előtt és hétről hétre romlott az MSZP helyzete, miután június 12-én Gyurcsány visszavonta a kormányprogramot és a korábban beígért adócsökkentések, béremelések és pénzedő helyett megszorító csomagot vezetett be. Az MSZP trendszerű gyengülése ettől kezdve vagy 2 éven át folyamatos, az őszödi beszéd ezt nem befolyásolta egyik irányban sem. Csak nagyon felületes emberek foglalkoznak az őszödi beszéddel, szerintem Gy. F. szivárogtatta ki, pont figyelemelterelő céllal.
tegnapelőtt 15:31
"a jobbikosok többsége minimum 1 valós indokot tud mondani a párt mellett... ezzel szemben a fidesz többsége csak azt látja, hogy nincs mszp, és minden szuper, mert nincs mszp mert minden az mszp hibája."
1) Szoktál fideszesekkel beszélni, vagy csak a népszabiból/kurucinfóból tudod, hogy milyennek kell képzelned őket?
2) Jó vagy nem jó szerinted, hogy "nincs mszp"? Ha jó, akkor nem érthető, mi a problémád. Ha nem jó, akkor meg azért fölösleges az okoskodásod, mert emeszpésként nyilván kígyót-békát kell kiabálnod a fidesz-szavazókra, csak éppen ennek nincs újdonságértéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!