A magyar nép stockholm-szindrómás, vagy tanult tehetetlenség hatása alatt áll?
Nagyon unom már ezt a bőkezűséget, ahogy ma a korrupció szóval bánnak! Hogy hazug az lehet... Hogy Isten? Hááát, semmiképp de értem mire gondol Vona, vannak rajongói, szó se róla, akik szinte istenítik! Boros Bochkor párosnak is voltak bőven, sőt őket isteneknek hívták (és hívatták magukat!), ami számomra iszonyatosan irritáló volt, (mindegy).
Nekem egyébként Vona Gábor volt, ha úgy tetszik az "Isten", s nekem Ő a hazug.
Ha már ilyen bőkezűség van ezzel a kifejezéssel, hadd engedjem akkor meg magamnak én is (Vona csak úgy mondaná, hogy hagy engedjem...). Az, hogy a Jobbik Simicskától helyzetelőnyt kapott (plakátok, HírTV átformálása, autó stb.) amiért cserébe Simicska cégei (amennyiben a Jobbik nyer 2018-ban) nyilvánvalóan előnyhöz jutottak volna (ne legyünk naivak), teljesen mindegy, hogy az mi, anyagi előny avagy szimplán Simicska bosszúja teljesedhet be, szigorúan véve ez korrupció, na ez korrupció! Úgyhogy bagoly mondja...!
Ez a legfőbb problémám, hogy az egyetlen olyan ember a magyar politikában, akiben valóban 100%-ban bíztam, sőt az egyetlen aki maradéktalanul szimpatikus ember volt, akit valóban egy intelligens embernek tartottam (s tartom még most is) nem különb Orbán Viktornál, hanem a tanítványa (hisz előtte meg Ők kaptak szinte ingyen plakáthelyet)! Lehet feltenni a kérdést, hogy hát hol van ez a Fidesz korrupciógyanús ügyeitől súlyban? Hát sehol! Valóban sehol! DE a Fidesz is így kezdte!
" Az, hogy a Jobbik Simicskától helyzetelőnyt kapott (plakátok, HírTV átformálása, autó stb.) amiért cserébe Simicska cégei (amennyiben a Jobbik nyer 2018-ban) nyilvánvalóan előnyhöz jutottak volna (ne legyünk naivak), teljesen mindegy, hogy az mi, anyagi előny avagy szimplán Simicska bosszúja teljesedhet be, szigorúan véve ez korrupció, na ez korrupció! "
Ez nem korrupció, ez a te feltételezésed arról, hogy mi történt volna, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!