Hol fognak szülni a magyar nők, ha kórházak zárnak be, és rossz az egészségügy?
Kérdező, egyben igazad van, rossz az egészségügy - mert még mindig nem csináltak az OPNI helyébe egy másikat.
Hiszen ha lenne akkor onnan nem tudnál ilyen hülyeségeket írogatni.
Nem tudom hogy kórházak bezárnak-e, vagy sem, de ez megint vagy egy troll, vagy egy nagyon paranoiás kérdés.
Van aki simán szült Miskolcon a bevásárlóközpontban, vagy a villamosmegállóban:
A gyerek csak kipottyan azt kész.
Itt egy cikk angolul arról, hogy valójában sokkal könnyebb állva szülni:
Igen, vannak szerencsés nők akiknek ilyen könnyű. Anyám is mindig mesélte, hogy amikor velem már 25. órája vajjúdott és majd meghalt a fáradtságtól, az állandó fájdalomtól, akkor azt nézte közben, ahogy egy kismama sétálgat a folyosón (kilátott a vajjúdóból a kórházi folyosó egy szakaszára). Aztán a lány egyszer csak összegörnyedt, nyögött párat és mire odaértek az orvosok már jött is ki a babája.
Neki így sikerült. Közben anyám majd belehalt a szülésbe és körülötte rengetegen ugyanúgy.
Így van 12 es!!!
de ha ez így megy mért tartunk szülészetet? mért trtunk szülész orvosokat? JAAAAAAA ez 10000 ből egyszer van ? akkor nem is tudom mért ezzel példálózol.
30 éves vagyok, anyám is már a 3. 12 órás nővérváltáson túl nem bírta, doki leüvöltötte "leszarom ha nem bírja a gyerek a fontos maga meg vagy megmarad vagy nem"
akkoriban még nem így nézett ki: "jaj csak egy gyors császárra jöttem végzünk 3 ra? jaj megyek a műkörmösömhöz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!