A kórházak mennek tönkre, közben stadionok épülnek?
Idézek a cikkből:
"Bement meglátogatni a frissen műtött barátját a budapesti kórházba, rájuk szakadt a plafon a fizetős szobában"
Az orvos reakciója erre:
"Annyit mondott, hogy sokminden érdekes dolgot lát a közegészségügyben, így már meg sem lepődik. Úgy viselkedtek, mintha ez mindennapos dolog lett volna. Becsukták az ajtót, majd mentek tovább.."
" [link]
"Olyan okból szakadt rá a plafon a kórházi betegágyra, amire senki sem számíthatott: télen fagyott"
Ez botrányos. Nem?
Ezzel jár, ha valamit az állam tart fenn. Olcsó vagy ingyen van, cserébe szar. Persze a magánért meg fizetni kéne.
És nem ez az egyetlen terület, ahol ilyen gondok vannak. Ugyanez megy az állami oktatásban, állami tömegközlekedésben, állami postaszolgáltatásban. Nem tudok megnevezni egyetlen állami szolgáltatást, ahol ne járnánk jobban a magánnal.
ami tényleg botrányos és amit láttam,az az idős demens betegek ellátása.
meztelenül ki van kötve az ágyhoz géz kötözővel,csak pelenka van rajta,és be van rivotril-ozva,hogy nyugiban maradjon.
napi 3x beviszik neki az ételt,de ha nem kéri,akkor viszik vissza.
vagyis pár hónap alatt lefogy csontvázra és éhen hal.
ez a magyar idős ellátás.
horror filmekben nem láttam ilyen embertelenséget.
#5 ez engem is érdekelt, hogy honnan szedte
Amúgy talán nem, mert télen csak nem építenek stadiont, de egy kórház télen is tovább "romlik".
Ha meg kihagyjuk a telet, akkor igen.
Ez az idős ellátás úgy általában. Ha valaki elérte a nyugdíjkorhatárt és kórházba kerül, akkor csak a minimum "ellátást" kapja meg. Vagyis enni adnak neki és segítenek tisztálkodni. Ezt leszámítva vagy rendbe jön magától, vagy hagyják őket meghalni, mert "nem éri meg" a kórháznak erőforrásokat áldozni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!