Nektek mi a prioritásotok, jogállamban élni, vagy jólétben, biztonságban?
Melyik a fontosabb a kettő közül?
Ha nincs jogállamiság, demokrácia, viszont ha nem szólsz rosszat a rendszerre biztonságban jólétben élhetsz, vagy erős a jogállamiság, demokrácia de kisebb a jólét?
"De úgy, hogy amíg csendben maradsz, biztonságban vagy."
Ne haragudj, de ez nettó baromság. Ebben az esetben nem vagyok biztonságban. Mi van akkor, ha nem csak szólásszabadságban vagyok korlátozott? Mi van akkor, ha pl. a gyáram megtetszik az egyik vezető haverjának, mi van akkor, ha a földem éppen rossz helyen van? Ha nincs jogállam, akkor volt gyáram, nincs gyáram, volt földem, nincs földem, volt munkám, nincs munkám, volt jólét, nincs jólét. Végén pedig jön értem a fekete autó.
Nincs biztonság valódi jogállamiság nélkül.
Nyilván jólétben, biztonságban.
Szinte senkit nem érdekel, mi az államforma, stb, amíg jólétben él.
Hiába van a nagy jogállam meg szólásszabadság,ha nincs létbiztonság.A nagy szabadság azzal is jár,hogy elengedik a kezed és ha valamit rosszul csinálsz,elcseszheted az egész életed.
Inkább legyen erős állam,mint vadkapitalizmus
"De úgy, hogy amíg csendben maradsz, biztonságban vagy."
Aztán jön egy névtelen feljelentés...és bszhatod.
Ez egy komoly névtelen feljelentés volt... géppel írva. /A tanú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!