Orbán miniszterelnök úr, milyen bóvli promóciókkal bombázza a népet, mint 7 személyes ótóvásárlás, csok,4-et szült nőnek nincs szja ?
Figyelt kérdés
Magyarországon a tengődéshez kell egy egyedülállónak 500 ezer nettó, 2 szülő 1 gyereknek 800 ezer nettó, 2 szülő 2 gyereknek pedig nettó 1 milla. Nem ezen kéne serénykedni, hogy ne 120 ezret keressenek az emberek, havi 400 órával, mint ilyen pofátlan bóvli dolgokat reklámozni?2019. febr. 12. 20:37
41/49 anonim válasza:
Nehéz az élet, mi?
Egyszerre csak egy kamu kérdést futtass máskor, mert lebúktattad magad itt is, ahol meg hollandiába hazudtad magad:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__97..
42/49 A kérdező kommentje:
"Nehéz az élet, mi?"
Jajj de nagyon sajnállak, mert nagyon buta vagy!
2019. febr. 12. 23:44
43/49 mindentudó99 válasza:
Attól nem Orbánista senki mert kiröhögnek a kérdésed miatt hogy itt 500 ezerből csak tengődni lehet egy egyedülállónak. Nem kelleni ulyen marhaságokat írnod és nem járatnád le magad. Miért nem írtál mundjárt két millát?
44/49 anonim válasza:
Akkor Te milyen buta lehetsz, ha ilyen.könnyen lebuktattalak?
De figyelj, nem piszkállak tovább, csak áruld már el nekem mi a jó ebben? Elhiszem hogy szar az életed, de miért kell a rossz hangulatot terjeszteni, ráadásul hazugságokkal? Anyád meghalt a születésedkor? Csal az asszony? Miért???
45/49 anonim válasza:
Azért mi sem vagyunk semmik, egy Fegyőr Bandi fenekéből időről időre kiszellento emberkét annyira komolyan veszünk, hogy csak ontjuk a hozzászólásokat. Miért nem kezeljük helyén az ilyen jelenséget? Értsd, tudomásul vesszük, hogy büdöset csinál és megpróbálunk minél távolabb húzodni tőle. Szerintem ez jobb lenne. Ez a kritika persze önmagam felé is irányul.
46/49 anonim válasza:
Engem tényleg érdekel a lelkivilága :) Nekem nem fáradtság :)
47/49 anonim válasza:
"Magyarországon a tengődéshez kell egy egyedülállónak 500 ezer nettó"
He? Te hol élsz?! A feléből megvagyunk ketten úgy, hogy bőven jut mindenre és minden évben megyünk nyaralni valahova...
48/49 anonim válasza:
Orbán Viktor szaporitja a cigányokat
49/49 anonim válasza:
#48: Persze, hisz közéjük tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!