Orbán miniszterelnök úr, milyen bóvli promóciókkal bombázza a népet, mint 7 személyes ótóvásárlás, csok,4-et szült nőnek nincs szja ?
Figyelt kérdés
Magyarországon a tengődéshez kell egy egyedülállónak 500 ezer nettó, 2 szülő 1 gyereknek 800 ezer nettó, 2 szülő 2 gyereknek pedig nettó 1 milla. Nem ezen kéne serénykedni, hogy ne 120 ezret keressenek az emberek, havi 400 órával, mint ilyen pofátlan bóvli dolgokat reklámozni?2019. febr. 12. 20:37
21/49 anonim válasza:
Ezek a szerencsétlenek tényleg azt hiszik, hogy majd itt a gyk-n buktatják meg a kormányt, ha már a hatalmas horderejű tüntetésekkel nem.sikerült nekik. Egy másik kérdést is.kitett ez a barom, ott meg holladiába hazudja magát :) azt hiszi nem bűzlik messziről a proliszag a kérdésőből
22/49 A kérdező kommentje:
A gyakorikérdések oldal 20 fidesz és 10 ellenzéki troll lakhelye. 30 ember véleményéből nem lehet közvéleményt kreálni. Nyilván a néhány bugrista orbánista képes azthinni, hogy orbán szara maga a kába kő, de ha normális ember benyomását keltve racionálisan próbál elgondolkodni egy nem teljesen szellemi fogyatékos ember akkor rájön, hogy egy gané ez a csuti törpe az összes kaka intézkedésével! Ha szerintetek nem vagyok svájcban, attól én még svájcban eszem a reggelimet tisztességesen jó keresetből:D
2019. febr. 12. 22:40
23/49 anonim válasza:
Nem az a baj barátom, hogy utálod Orbánt, szíved joga, nem kell szeretni. Szerintem azzal verted ki itt sokaknál, köztük nálam is, a biztosítékot, hogy mocskos szemét módon hazudsz a számokról. Ilyen gané módon kb Gyurcsótány hazudozik.További kellemes idotoltést FegyorBandi valagában
24/49 anonim válasza:
Wo arbetest du und wie kanst du sorg eine Famili habn?
25/49 A kérdező kommentje:
I don't know why you're not writing in Hungarian you're unlucky!
2019. febr. 12. 22:52
26/49 A kérdező kommentje:
"Nem az a baj barátom, hogy utálod Orbánt, szíved joga, nem kell szeretni. Szerintem azzal verted ki itt sokaknál, köztük nálam is, a biztosítékot, hogy mocskos szemét módon hazudsz a számokról. Ilyen gané módon kb Gyurcsótány hazudozik.További kellemes idotoltést FegyorBandi valagában"
Mit hazudtam te nyomorúság talicskása? Keresel azon a putri orbánista takonyba max 300 ezret de ahhoz már komoly párthűség es felszopás kell? Az átlag trógert kap 150-et max 400 órára? Dögöljön már meg akinek az tetszik.
2019. febr. 12. 22:56
27/49 anonim válasza:
Azt a válasz vártam tőled, hogy olyan munkát végzel Svájcban, amihez nem kell tudni németül :) de így legalább az is kiderült, hogy angolul se tudsz, mer bizony az unlucky ne úgy jelent szerencsétlent, ahogy te gondolod. A google translate-hez további sok sikert!
28/49 A kérdező kommentje:
Látom, hogy nagyon be vagy sülve a hazai bóvli nyelvoktatásba, igaz, hogy ez angól vót nem német(gondolom egy újdonsággal bővült az ismereted)?! Szerintem szeretnél te németül úgy kommunikálni, de most itt nem a frenkizásről van szó. Látom, hogy neked jó ez az orbánista 130 ezres hoki formula. Annyit tudok kívánni, hogy nyald ki a seggét, szaporodj és örülj! Unglücklicher Fick:)
2019. febr. 12. 23:04
29/49 mindentudó99 válasza:
Még a munkaórákkal sincs tisztában . Már másodszor említi havi óraszámnak a 400 at. Azt se tudja miről beszél. A havi óraszám 168 az éves túlóra lehet 400. Ahoz napi kb 20 órákat kellene dolgozni hétfőtől péntekig kb. Hamár össze vissza hazudozol próbálj már valós számokat irogatni legalább elvétve.
30/49 anonim válasza:
Szövegértés? "de így legalább az is kiderült, hogy angolul se tudsz"
Ne égesd magad tovább. Egyébként azt el se tudod képzelni, hogy valaki nem 130 ezret keres itthon, hanem akár a többszörösét? És nem is kell hozzá Svájcban vécét pucolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!