Orbán miniszterelnök úr, milyen bóvli promóciókkal bombázza a népet, mint 7 személyes ótóvásárlás, csok,4-et szült nőnek nincs szja ?
Figyelt kérdés
Magyarországon a tengődéshez kell egy egyedülállónak 500 ezer nettó, 2 szülő 1 gyereknek 800 ezer nettó, 2 szülő 2 gyereknek pedig nettó 1 milla. Nem ezen kéne serénykedni, hogy ne 120 ezret keressenek az emberek, havi 400 órával, mint ilyen pofátlan bóvli dolgokat reklámozni?2019. febr. 12. 20:37
31/49 A kérdező kommentje:
Gondolom a hülye gyári melósra is úgy nézel mint a kutyára te köcsög, aki gürcöl mint egy állat és a faxsza rezsicsökkentett számlát épphogy kifutja a keresete, aztán már a küszöböt rágják?!
2019. febr. 12. 23:12
32/49 anonim válasza:
Egyébként semmi bajom azzal, ha valaki külföldre megy dolgozni, valamennyire én is azt teszem, de akkor se köpködjön haza. Bár mint látszik te itthonról is remekül tudsz köpködni.
33/49 A kérdező kommentje:
Ilyen angól tudással nem csodálom, hogy budit kotorsz. Azon sem csodálkozok, hogy nem vagy normális:D Érthető egyébként a fájdalmad, mert egy tudatlan hülye, nyelveket nem beszélő elmebetegre külhönban sincs nagy kereslet, ezért kénytelen vagy otthon boldogulni:)
2019. febr. 12. 23:16
34/49 mindentudó99 válasza:
Havi 400 órát melyik munkahelyen kell ledolgozni kérdező? Már csak azért nehogy véletlen oda jelentkezzek. Én nem birok napi 20 órát dolgozni.
35/49 anonim válasza:
A gyári melósról nem te írtad ezt, kérdező?
"Éljél akkor az orbáni 80-150 ezer forintból! Én csak leírtam, hogy akinek van némi esze az nem robotol egy gecó gyárba ennyiért, szalmából és csirkefejből készült parizeren, hanem vált."
Szóval ki néz úgy a gyári melósra, mint a kutyára?
További szép álmodozást a svájci életről, jó hazudozást, kamu kérdéseket.
36/49 A kérdező kommentje:
A MÁV-nál simán, bár oda fel kell köttni a gatyát mert mozdonyvezetőnek egy szimpla egyetemista iq kevés.
2019. febr. 12. 23:22
37/49 anonim válasza:
Ne ronts a helyzeteden, kérdező... A kitartásodat azért díjazom :)
38/49 mindentudó99 válasza:
Na akkor mozdonyvezető nem leszek. Egyhuzomba 20 órát vezetni!
39/49 A kérdező kommentje:
Orbánisták legyetek, mert a 120 nettóra még fizet farhát utalványt, meg 1 kiló 15 deka krumplit is!:DD
2019. febr. 12. 23:32
40/49 A kérdező kommentje:
Nézzétek a #35-öt milyen heves a segélytől:)
2019. febr. 12. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!