Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem túl kényelmesek...

Csak szerintem túl kényelmesek az emberek?

Figyelt kérdés

A vasárnapi zárva tartás miatt voltak még régen felháborodva most meg pont a túlóra törvény miatt! Ezzel a törvénnyel lehetne keresni csak dolgozni kellene csak az emberek annyira imádnak dolgozni mint adózni. Megszüntetnék a családtámogatásokat csak mert nem nekik kedvez mert nincs családjuk vagy nem olyan mint ahogyan azt elvárják. De ezek még mindig béna okok hogy ne legyen. A bérek azok viszonylag jók 2010 óta a minimálbér is a duplájára nőtt. Igen valóban nyugaton még mindig jobb több a fizetés meg nagyobb az életszínvonal.

Mai emberek legnagyobb szívfájdalmát az jelenti hogy nem kapnak nyugati fizetést. Ez egyenlő a lehetetlennel mivel Magyarország alapból nem annyira fejlett valamint nincsenek olyan nagy cégek Magyarországon mint nyugaton. A külföldi cégek profitja pedig elmegy külföldre a magyar cégek pedig még jó pár évig nem lesznek olyan nagy színvonalon mint például a Német cégek. Szóval jobb ha nem a nyugati bérek miatt sírsz hanem ha még mindig nem elég amit kerestél szépen elmész túlórázni úgyis ti voltatok azok akik a vasárnapi zárva tartás miatt lázadoztak! Ne vegyétek már el tőlem a pénzszerzési lehetőséget se a család támogatást csak mert nektek nem tetszik. Szerintem nagyon elvagytok kényelmesedve most is olyan megszorítások meg bérbefagyasztások kellenének egyeseknek mint 2010 előtt!

2019. febr. 12. 07:19
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
40: Dehogy próbálsz elmagyarázni semmit se. Csak össze-vissza csúsztatsz. Legalább arra lett volna meg az eszed, hogy a kérdezőként másként írsz.
2019. febr. 13. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!