Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem túl kényelmesek...

Csak szerintem túl kényelmesek az emberek?

Figyelt kérdés

A vasárnapi zárva tartás miatt voltak még régen felháborodva most meg pont a túlóra törvény miatt! Ezzel a törvénnyel lehetne keresni csak dolgozni kellene csak az emberek annyira imádnak dolgozni mint adózni. Megszüntetnék a családtámogatásokat csak mert nem nekik kedvez mert nincs családjuk vagy nem olyan mint ahogyan azt elvárják. De ezek még mindig béna okok hogy ne legyen. A bérek azok viszonylag jók 2010 óta a minimálbér is a duplájára nőtt. Igen valóban nyugaton még mindig jobb több a fizetés meg nagyobb az életszínvonal.

Mai emberek legnagyobb szívfájdalmát az jelenti hogy nem kapnak nyugati fizetést. Ez egyenlő a lehetetlennel mivel Magyarország alapból nem annyira fejlett valamint nincsenek olyan nagy cégek Magyarországon mint nyugaton. A külföldi cégek profitja pedig elmegy külföldre a magyar cégek pedig még jó pár évig nem lesznek olyan nagy színvonalon mint például a Német cégek. Szóval jobb ha nem a nyugati bérek miatt sírsz hanem ha még mindig nem elég amit kerestél szépen elmész túlórázni úgyis ti voltatok azok akik a vasárnapi zárva tartás miatt lázadoztak! Ne vegyétek már el tőlem a pénzszerzési lehetőséget se a család támogatást csak mert nektek nem tetszik. Szerintem nagyon elvagytok kényelmesedve most is olyan megszorítások meg bérbefagyasztások kellenének egyeseknek mint 2010 előtt!

2019. febr. 12. 07:19
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ilyen ost.ba vagy vagy csak teszed magad?

Ausztriában ha 100 ezer euro egy lakás akkor annyi. Ott kényelmesen kifizetik az 5x ennyi minimálbérből vagy a lakást vagy a lakbért.

Itt konkrétan kiszurjak az emberek szemét. És persze az állam egy csomót lenyul ilyen olyan adó címen a munkáltatótól és a munkavallalotol is.

Jaaa és tuloraval meg csinálj és neveljük gyereket....

Nem akar itt senki nyugatot csak egy élhetőbb országot amitol egyre távolabb kerulunk meg 2010hez képest is.

És nem vagyok sem gyurcsányista sem mszps. Csak azt akarom h ne ez az undorító kizsakmanYolas legyen ledugva az emberek torkán. És még mellé verik a melleket h ők hithű magyarok

2019. febr. 12. 08:39
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

A válságot a bajnaiék kezelték le, majd a húgyagyú eltolcsynak sikerült újra recesszióba húznia az országot, egyedülálló módon a felcsúti KISZ titkár támogatásával, éw azóta is a leglassabban növekvő mezőnyben tartani az országot.

A vasárnapi zárvatartás persze hogy egy marhaság volt, jogosan tiltakoztak ellene, ahogy a sztahanovista rabszolgatörvény ellen is.

Ilyen rossz kormánya nemnagyon volt még az országnak. Megkapták az országot világgazdasági konjunktúrában, ennek ellenére sikerült recesszióba visszavinni, folyamatosak a megszorítások, adóemelések, szétesnek az utak, kórházak, mutyiznak, egy metrófelújítás évtizedekig tart, aki tud elvádorol, és a többi.

2019. febr. 12. 08:40
 23/41 Molyember ***** válasza:
100%
Már fél kilenc, és még mindig nem dolgozol? Ha ennyire nem használod ki a kormány által nyújtott pénzkeresési lehetőséget, akkor tényleg el fogják venni tőled. Ne itt vitatkozz a lusta lipsikkel, hanem mutasd meg, hogyan lehet sokat keresni túlórával. Kívánom, hogy maradjon meg neked ez a lehetőség, és a nyugdíjig (esetleg a halálig) ne is dolgozz kevesebbet.
2019. febr. 12. 08:42
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem kellene szetlopni az uniós támogatásokat meg a sok adót amit beszédnek 2010 óta a néptől hanem fejlesztésekre felzárkózásra fordítani lásd balti államok vagy Szlovákia Szlovénia. Csehorszagot nem írom mert az eleve iparosodottabb volt. De már Lengyelország és Románia is kezd elfutni.... A bérek valódi értéke már csak bulgariat előzik még ilyen árak mellett? Hát gratula fidesz
2019. febr. 12. 08:42
 25/41 mindentudó99 ***** válasza:
91%
Nézd kérdező a túlórával én is többet keresnék. Ez nem nagy dolog. De a hátam közepére se kívánom. Én nem túlórázok évtizedekig azért hogy egy két évig élvezzem csak a nyugdíjat mert tönkretettem magam. Én úgy tervezem hogy nyugdíj után még szeretnék 15-20 évet pecázgatni. Remélem így lesz. Beosztom ami van esetleg itthon foglalkozom még mással amivel pótolom a fizetést. De mégis csak itthon vagyok. Én nem túlórával akarok jól keresni. Neked téves a felfogásod kérdező.
2019. febr. 12. 08:44
 26/41 A kérdező kommentje:
#24 Az uniós támogatásokból van itt a gazdaság ahól most te IQ faiter...
2019. febr. 12. 08:53
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

A neniked az iqfighter jaa akkor ha abból van itt a gazdaság akkor mi Orbán érdeme hmm?

Egyébként nagy reszet ellopják tularazzak a projekteket vagy félig elkészült dolgokat csinálnak lásd tokaj-rakamaz határában.....

Itt olyan szinten megy a korrupció és a lopás. Szted egy normális országban Tiborc megússza az elios-ügyet?

2019. febr. 12. 09:01
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

,,Így is munkaerőhiány van"

Mitől van munkaerőhiány? Mert olyan pocsékok a bérek, hogy nem nagyon tudsz megélni belőle. Mindenki meg nem lehet mérnökinformatikus.

Meg aha, munkaerőhiány van, azért van az, hogy sok helyről még visszaírni se írtak nekem, de havonta újrakirakják az álláshírdetésüket.

,,és vannak új munkahekyek"

Ja, közmunka meg összeszerelőgyárak, amikkel nem érsz semmit.

,,Ki dolgozna bennük?"

Lenne elég sok ember, nincs olyan drasztikus humánerőforráshiány, mint ahogy elő van adva. Sok helyre azért nem találni embert, mert annyit adnának csak, amennyiért nem is éri meg elmenni közmunkából se, mert amivel többet megkeresne ott elmenne az útiköltségre.

,,A másik meg hiába csinálna Magyarországrág cégeket ha még mindig a külföldi multik jobbak"

Ez meg megint baromság a részedről, hogy egyből külföldi multicég méretű cégeket akarnál Magyarországra. Pont azért tartunk itt, mert pont ők lettek nyomatva, a kisvállalkozások meg középvállalkozások meg szépen lassan eltűntek.

,,Mert német meg más külföldi gyárakban dolgoznak mennyi időnek kell eltelnie szerinted hogy ennyire felfejlődjön Magyarkrszág?"

9 éve volt eddig a kormánynak bármiféle előrelépést produkálni, mégse sikerült nekik, pedig 2/3dal kormányoztak.

Az EU meg millió számra öntötte belénk a pénzt pont munkahelyteremtés címszó alatt. A sok EUs kilátó tudod miért épült? Mert az lett kamuzva, hogy fejleszti a turizmust, ami munkahelyeket teremtene.

A földekre tudod miért repültek rá Orbánék? Mert az EU add rá támogatásokat, mert azt hitték azzal itthon munkahelyeket teremtenének.

Meg ez a gond, hogy továbbra se érted már nem csak a nyugati szintet nem érjük el, de már a lengyelt sem.

2019. febr. 12. 09:13
 29/41 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj kedves 65% hogy EU-ban nagyon sok helyen az van lehet mondani hogy mindenhol. Magyarországon a legalacsonyabb a kivándorlás ezt us vedd figyelembe! Szerintem elég Magyarországi cég van valamint cég volt a rendszerváltás előtt. Azokat nem bezáratni hanem fejleszteni kellett volna és akkor most már talán ott tartanánk. Ha 2010 előtt Gyurcsany megfelelő módon kezeli a válságot és azt csinálja amit a Fidesz is adóreformomat most előrébb volnánk!
2019. febr. 12. 09:22
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Magyarok sosincsennek megelégedve semmivel nem jó nekik az Orbán 7 pontja sem. Nem tetszik az ingyen pénz mert ugye hitek csak abban van a lényeg hogy jóval kevesebbet kell vissza fizetni belőle. Szerintem is túl kényelmesek az emberek.
2019. febr. 12. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!