Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán 2,5 milliót ad egy 7...

Orbán 2,5 milliót ad egy 7 személyes autóra?

Figyelt kérdés

Természetesen 3 gyerek esetén.

De mi van abban az esetben ha használt, és maga az autó épp 2,5 millió? Úgy meg önerő sem kellene.

2019. febr. 10. 18:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%

Akinek most van három gyereke, az ne álmodjon támogatásról, ez csak a később született gyerekekre vonatkozik. Ha most van hét gyereked, akkor elljél még hármat, és akkor bizonyos feltételekkel kaphatsz némi támogatást. Pl. rá lesz festve valami szarság, aminek rajta kell maradni.

Csak néhány típust támogatnak, és nyilván nagyon nagy korrupció lesz itt, hogy mely márkák mely típusát támogassák.

Érdekes módon akik nem akarnak autót venni, de vállalnak gyerekeket, nem kapnak ingyen tömegközlekedési bérletet.

2019. ápr. 30. 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

"Megy a sírás, a fidesz nem ad semmit a fiataloknak, nem támogatják eléggé a családokat, nincsenek lakások, nem emelkedik a fizetés."

Sosem volt még ilyen drága az ingatlan a havi fizuhoz képest.

Sosem volt még ilyen drága az albérlet a havi fizuhoz képest.

A fiatalok nagy része nem akar rögtön 3 gyereket bevállalni és amíg nincs 1 gyerek, addig a második és a harmadik sem születik meg - Ezzel vitatkozhatsz, de minek?

"Adnak, támogatják, épülnek, emelkedik."

Adnak támogatást a gazdagoknak.

Épülnek lakások és 2-3x annyiba kerülnek, mint 2015-ben, de a fizetés csak 10 évenként nő a duplájára - a matek meg nem az erősséged, aha nem látod, hogy 10 év vs 3 év nem ugyan az.

"Megy a sírás miért adnak ennyit a fiataloknak, miért támogatják pont a családokat, túl sok a lakás és túl drága, még mindig nem annyi a fizetés mint a németeknél."

NEM a családot támogatják, hanem A NAGYCSALÁDOT.

Nem a fiatalokat támogatják, hanem A NAGYCSALÁDOT.

NEM túl sok a lakás, mert hiány van belőlük.

Igen Túl drága a a lakhatás.

A fizetés sosem lesz annyi, mint a németeknél. És a németeknél nem annyira drága az albérlet ára a fizetéshez képest, mint itthon. Sajnos ezek olyan tények, amiket te csak megkérdőjelezel, de nem nézel utána.

"Nektek semmi nem jó és nem is lesz. Szerencsére nem is nektek szól."

Nekem AZ nem jó, hogy: 3 év alatt 17 milliós ház ma már 38 millióba kerül.

Nekem AZ nem jó, hogy: a 8 évvel ezelőtti 40 ezer forintos albérlet, ma már 160 ezer

Nekem AZ nem jó, hogy: az 6 évvel ezelőtti munkabér összesen 4 %al emelkedett.

Nekem AZ nem jó, hogy: elvették a fejenként 5 millió adómentes támogatást, amit mindenki: ivadéktól függetlenül felhasználhatott első lakáshitel törlesztésére

nekem AZ nem jó, hogy az LTP megszüntetése bizony havi szinten több tízezer forint támogatástól fosztott meg, amiért cserébe nem kaptam másik lehetőséget, mivel nincs 3 (zabi)gyerekem.

nekem AZ nem jó, hogy csökkentették a járatszámokat, amivel munkábajárásomat oldottam meg.

nekem AZ nem jó, hogy többe kerül a kerékpár szállítása vonaton, mint a havi bérletem, pedig a vidéki városban ezzel megyek a vonatig és a városban, ahol van is munkahely - nem úgy, mint vidéken - ezzel közlekedek ahelyett, hogy a környezetet szennyezzem és ezt nem támogatják, miközben az autóval munkábajárást igen. Szóval még többe kerül a munkábajárásom és még lassabban jutok munkába és vissza haza, tehát még több időm megy el arra, hogy dolgozom.

nekem AZ nem jó, hogy amíg én előtörlesztettem a diákhitelemet, addig az, aki nem tette, kedvezményeket kapott.

nekem AZ nem jó, hogy az oktatás színvonala hatalmasat zuhant és már a tanár ismerőseim azt mondják, hogy ha gyereket akarok, akkor külföldre vigyem iskolába, mert a magyar oktatásba ő nem szívesen vinne gyereket.

Az autóra való támogatás teljesen jó. Akinek van pénze 3 gyerek fenntartására, az kap még 2.5 milliót, hogy új autót vegyen, majd 3-5 év múlva el tudja adni nyereséggel az autót. Miközben biztonságosabban és nagyobb kényelemben élhetett. Tök jó.

Na nekem meg abortuszra kellett mennem, mert amikor összejött a gyerek, hirtelen mindkettőnket kényszerítettek állás váltásra és persze vidéken nem találtunk munkát 3 hónapon keresztül, ezért fel kellett adni a régi életünket. Érdekes, akkor nem akart senki sem támogatni, hogy tartsam meg a babát és kapok 10 millió hitelt, meg némi kedvezményt a lakásvásárláshoz, stb.

Most meg akkora a stressz faktorom, hogy 4 pszichoszomatikus betegségem is van. Biztos jó lesz ilyen idegállapotba gyereket vállalni.

Szerencsére Orbánék elintézték, hogy TB biztosításra már nem jár pszichológiai terápia, szóval dögöljön meg, aki nem bírja a stresszt, vagy fizessen többet, mint, amennyit keres, hogy kezeltesse magát.

A NAGYCSALÁDOSOK és a GAZDAGOK támogatása folyamatos.

A FIATALOKÉ nem igazán látható.

2019. szept. 20. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!